FORMATIA IRIS-PE 2 AUGUST LA BACAU

marți, 28 iulie 2009




Formatia Iris revine in forta,dupa cee solistul trupei Cristi Minculescu a suferit o interventie chirurgicala,acesta impreuna cu formatia,sustin cateva spectacole pentru toti fanii/


Cristi Minculescu, la primul concert dupa dificila interventie chirurgicala la care a fost supus in Germania, a spus ca se bucura ca poate fi alaturi de fani, iar acestia nu sunt nevoiti sa vorbeasca despre el la trecut. "Ma bucur ca vorbiti cu mine, nu despre mine", a spus Minculescu.
Pe 18 iulie au fost la Simleu Silvanie,pe 25 la Tg Mures..si pe 2 August la Bacau.
Pentru fanii care nu pot ajunge la cele 3 spectacole, isi pot vedea trupa favorita intr-un concert de doua ore, sustinut pe 8 octombrie, la Bucuresti.
Potrivit solistului de la Iris, spectacolul din octombrie va fi un concert normal, de doua ore, probabil cu o productie grandioasa si cel mai mult va conta sa vina cat mai multa lume.
Cristi Minculescu a fost supus, in luna martie, unei operatii de transplant de ficat la o clinica din Germania, donator fiind sotia sa, Rodica.
Artistul suferea de boala polichistica hepatica renala, o boala genetica, caracterizata prin aparitia de la nastere a unor pungi cu lichid care evolueaza in timp, boala fiind progresiva.
Membrii trupei au lucrat pana acum 14 piese pentru noul album, care va aparea anul viitor si care "se inscrie in categoria rock-ului clasic, chiar daca reperele au disparut de mult", dupa cum sustin ei. Repetitiile in formula completa au reinceput, desi pauza de 6 luni isi face simtita prezenta, membrii trupei IRIS fiind la fel de emotionati ca si fanii lor, in ceea ce priveste revenirea pe scenele muzicale din Romania. Pretul unui bilet pentru concertul IRIS din 8 octombrie va fi de 70 RON si vor fi puse in vanzare saptamana aceasta la casele de bilete ale Salii Polivalente, Teatrului National, in Magazinul Muzica.

Casa de discuri Roton va reedita intreaga discografie IRIS, din 1984, de la primul album 'IRIS I' si pana in prezent, lansare cu al carei prilej se organizeaza si concertul din 8 octombrie de la Sala Polivalenta. Ideea unei integrale discografice IRIS (in cadrul proiectului Casei de discuri Roton 'Colectia de Aur', care va include si DVD - ul ATHENAEUM - live) este punctul de plecare de la care s-a conturat si imaginea concertului de exceptie IRIS, un cadou facut de trupa de legenda a rock-ului romanesc tuturor fanilor.

O FORMATIE PE CARE O APRECIEZ....SUPER....IRIS FOREVER....


FLOARE DE IRIS..FLOARE DE COLT...


NE-AI OCROTIT...NE-AI DAT UN ROST..


DACA NOI NU VOM MAI FII


VA VETI AMINTI


CA A FOST ODATA IRIS''



0 comentarii: