Andrei Gheorghe, show de 2 milioane de dolari,la KANAL D!

luni, 10 august 2009




Cunoscutul om de televiziune Andrei Gheorghe prezintă show-ul “Rătăciţi în Panama” ce se va difuza din toamnă la Kanal D. În cadrul unei conferinţe de presă, controfersatul Andrei Gheorghe a fost confirmat pe poziţia de gaydăa acestui show, ce se vrea o variantă autohtonă a emisiunii “Desafio”, un reality-show concurs care, de peste 10 sezoane se bucură de un uriaş success în America Centrală, în ţări precum Columbia, Venezuela şi Panama.
Show condus de 18 concurenţi din România
“Rătăciţi în Panama” este un reality show concurs în care 18 concurenţi din România, împărţiţi în trei echipe a câte şase membri, vor lupta pentru premiul cel mare de 50.000 de Euro.


Şase dintre competitori sunt vedete de prim rang ale scenei mondene româneşti, alte şase fiind personaje care au luat contact cu camera de filmat în calitate de participanţi în diferite show-uri de televiziune, iar restul de şase sunt persoane necunoscute, alese pentru competiţie în urma unui casting organizat de casa de producţie.


Numele vedetelor participante nu au fost încă făcute publice, însă s-a anuntat că postul de televiziune Kanal D a investit peste 2 milioane de dolari in acest show, informează site-ul sandy-bell.com

0 comentarii: