INDRAGITUL INTERPRET FLORIN GRIGORE SI FORMATIA ETNO!!

duminică, 9 august 2009






















Florin Grigore este solist vocal. Reprezinta prin cantecul sau zona olteniei. Mai nou este si membru al Trupei Etno












Grupul Etno s-a format in primavara anului 2000, abordand cel mai reprezentativ stil muzical din Romania: Etno-Dance. Initiativa formarii grupului Etno apartine aceluiasi grup de producatori K1 (Radu Fornea, Mircea X-Mann Presel si Daniel Alexandrescu) care si de acesta data au convins prin originalitate si profesionalism.


In vara anului 2007, Alin se retrage din trupa, pt a se dedica unei cariere solo, locul sau fiind luat de Florin Grigore, cunoscut solist de muzica populara. La putin timp dupa, trupa a ramas in urmatoare formula: Florin Grigore si Ramona Olteanu, luindu-si alaturi de ei doua dansatoare. La inceputul anului 2009, Ramona a finalizat contractul cu trupa, locul ei fiind luat de Claudia Ghitulescu, solista de muzica etno. Acum trupa Etno incepe in forta in noua componenta, Florin si Claudia!


CLAUDIA (nume intreg: Claudia Ghitulescu) este din Craiova, stabilita de curand in Bucuresti.Pasiunea pentru muzica a facut-o sa continue studiile musicale, absolvind Facultatea de Muzica in Bucuresti in anul 2008, studiind canto si pianul. In cariera solo a realizat un album etno dance semnat Claudia Ghitulescu.


Acum face parte din trupa Etno, dedicandu-si timpul sau in realizarea noilor materiale.


FLORIN ( nume intreg Florin Grigore) este din Corabia, jud Olt.


A absolvit Seminarul Teologic si Facultatea si Masterul in Teologie unde a facut parte din cor, participand la mai multe festivaluri nationale, in care a castigat numeroase premii. Inca de mic a avut inclinatii catre muzica populara.


A luat lectii de canto avand ca profesor pe d-na Anca Floriana Pliundra, a Lic de muz. Dinu Lipatti din Bucuresti. Astfel la inceputul anului 2004 si-a inceput cariera solo in muzica populara, iar in cursul anului 2005 si-a lansat primul album din cariera solo.A participat la multe emisiuni de radio si televiziune, iar in cursul anului 2007 a devenit noul membru al trupei Etno. Studiaza in continuare muzica, fiind inscris in anul II la Facultatea de Muzica din Bucuresti.


Si-a dorit foarte mult sa interpreteze si etno-dance si iata ca prin cooptarea lui in grupul Etno, visul i s-a indepliniIn noua componenta Etno a participat deja cateva zeci de concerte, in special in tara.Totul a inceput cu o serie de concerte "de acomodare" sustinute in decurs de o luna de zile. Orasele vizate au fost Constanta, Piatra Neamt, Focsani, Arad si Bucuresti. Prestatia noilor componenti s-a ridicat la asteptarile fanilor si organizatorilor, acestia aplaudandu-i la scena deschisa la toate concertele si asigurandu-i de sustinerea lor.De asemenea, tot in plan promotional Etno a avut numeroase aparitii in emisiuni de televiziune la: Acasa TV, Prima TV, Antena 1, National TV etc.In prezent Etno lucreaza in studiourile K1, cu echipa de producatori/compozitori/aranjori/tehnicieni coordonata de Daniel Alexandrescu, component al grupului K1, la albumul ce se va lansa in curand.


ACUM CATEVA CLIPURI CU INDRAGITUL INTERPRET FLORIN GRIGORE SI INTERPRETA CLAUDIA GHITULESCU!!DAR....SEPARAT..SORRY N-AM GASIT...CLIP AL FORMATIEI ETNO...CEA REINTREGITA!!
























CLAUDIA GHITULESCU-CLIP--''OF,OF..INIMA'' SI-''MA STRIGAT UN DOR ASEARA''










0 comentarii: