LISTA CONCURENTILOR CE VOR PARTICIPA LA CERBUL DE AUR!!CINE VA LUA CERBUL DE COARNE???

miercuri, 5 august 2009







In perioada 2 - 7 septembrie se desfasoara la Brasov Cerbul de Aur 2009. 27 de concurenti din 20 de tari vor urca pe scena festivalului in incercarea de a castiga marele trofeu.
Reprezentantii Romaniei la Cerb sunt The Marker, Jasmine si Nadine. Mai jos va prezint o scurta descriere a fiecarui concurent si o galerie foto. Haideti sa-i cunoastem! Nu uitati sa-mi spuneti parerea voastra!
Lista concurentilor la Cerbul de Aur 2009:



1.Romania
Jasmine a facut parte din trupa OOPS. In 2007 a castigat premiul III pentru cea mai buna piesa si premiul special al juriului pentru cea mai buna voce in cadrul Festivalului International „Discoveryfest” organizat in Varna, Bulgaria.
Nadine este backing-vocal in trupa Loredanei Groza, Agurida. In 2003 a obtinut premiul I la concursul international Slavianskii Bazar, organizat in Belarus, iar în 2007 a colaborat cu trupa Voltaj.
Trupa The Marker s-a format în 2008 la initiativa lui Paul Mates si a lui Andrei Prodan. Ulterior acestora li s-au alaturat Octav Capota si Claudiu Ursache. Sunt castigatori ai finalei Global Battle of the Bands Romania, desfasurata la Bucuresti in octombrie 2008.
2.Finlanda

Laura Voutilainen este castigatoare a doua premii Emmy. A inregistrat noua albume, fiind premiata cu discul de platin?. De asemenea, a reprezentat Finlanda la Eurovision 2002.
3. Macedonia
Bojana Atanasovska este castigatoarea locului I la festivalurile: „Makfest” din Macedonia, „Fantana Di Malme“, festival aroman, si „Marko Polo” din Croatia.
4. Italia

Massimo Bertacci a ocupat primul loc la prestigiosul festival de la Cesme (Turcia), la Festivalul International „Moskoj Uzel” din Rusia si la Festivalul International „Astana 2007” din Kazahstan.
Antonino Spadaccino a castigat in 2005 premiul „Amicii” si „Discul de aur” pentru primul sau single, „Ce la faro”. In 2006 a castigat premiul „Lucio Battisti” pentru cel mai bun cantaret.
5. Rusia

Nikolay Demidov a obtinut premiul Festivalului „New Wave” in 2005, distinctie care i-a fost inmanata de faimoasa cantareata Alla Pugachova. In 2009, a obtinut locul II la Festivalul International „Discoveryfest”, desfasurat la Varna, in Bulgaria.
6. Estonia

Rolf Jr. - actor, cantaret, fotomodel si are la activ nenumarate aparitii in tara sa natala, inclusiv in finala selectiei nationale pentru Eurovision 2008.
7. Ucraina

Alexander Fortado - este castigatorul selectiei nationale pentru Eurovision 2004, iar in 2008 di 2009, finalist al selectiei pentru concursul Novaya Volna.
8. Armenia
Sergey - numeroase premii nationale stau martore ale admiratiei fanilor si criticilor pentru artistul armean Sergey Grigoryan.
9. Azerbaidjan
Emin Hasan Desi pregatit pentru a deveni contabil, Emin a perseverat in a face exact ce-i place cel mai mult: sa cante.
10. Bulgaria
Orlin Pavlov impreuna cu trupa Kaffe au ocupat locul III la Cerbul de Aur in anul 2003.
11. Republica Moldova
Olia Tira - a colaborat cu artitti ai trupei Zdob si Zdub si cu Dan Balan Band.
Geta Burlacu - In 2008 a reprezentat Moldova pe scena Festivalului Eurovision cu piesa “A century of love“.
Pasha - A castigat multe premii in tara si strainatate
12. Belgia
Raffaele - Artist pop-latino-rock, asa cum se descrie, este “un baietel cu o ghitara” în mana, predestinat sa cante.
13. Cipru
Marios Tofi - a fost educat inca de la 8 ani in spiritul muzicii.
14. Australia
Xonia - este un performer plin de energie, distractiv si cu personalitate, care ofera o interfata carismatica si o muzica dance/pop fresh publicului ei.
15. Norvegia
Ovidiu Jacobsen - de origine romana, a reprezentat Norvegia la editia din 2005 a Festivalului Cerbul de Aur.
16. Israel
Smadar Akray este o artista israeliana foarte cunoscuta si apreciata in tara sa.
Ori Piaf este o cantareata foarte cunoscuta in Israel mai ales pentru reprezentatiile sustinute in fata unor personalitati de exceptie precum Primul Ministru si Presedintele tarii sale.
17. China

Cao Fujia - “O stea in devenire” in tara sa natala, Cao Fujia a studiat la Universitatea Suzhou, din provincia Jiangsu.
18. Malta
Claudia Faniello - Cantareata malteza Claudia Faniello se bucura de o popularitate crescanda, nu numai in tara ei, dar si in strainatate.
Glen Vella - Admirator infocat al parintilor sai, Glen si-a inceput cariera la 13 ani. Un artist popular in Malta, a participat la numeroase showuri televizate si isi imprumuta frecvent vocea pentru reclame si jingle-uri.
19. Mexic
Marcela Garcia Cruz - nascuta in San Luis, Mexic, si datorita pasiunii ei pentru muzica, Marcela devine parte a cunoscutei trupe “Grupo Jeans“.
20. TurcIA
4Yüz - Aceasta este descrierea pe care producatorul a oferit-o pentru cei 4 talentati artisti.

0 comentarii: