Madonna va concerta la Bucureşti în Parcul Izvor pe 26 august

joi, 20 august 2009


Este sigur şi oficial! Madonna va concerta live la Bucureşti, pe 26 august 2009, în Parcul Izvor, în cadrul turneului mondial "Sticky & Sweet Tour".


Anunţul a fost făcut joi de organizatorii din România. Negocierile pentru concertul de la Bucureşti se poartă de aproape un an şi jumătate, iar diva pop va fi, în sfârşit, în România.
Biletele, cu preţuri începând de la 120 lei, se vor pune în vânzare pentru public începând din 3 martie.
Sticky & Sweet Tour, turneul de promovare a albumului "Hard Candy", a fost extins anul acesta, după succesul extraordinar de care s-a bucurat în 2008. Sticky & Sweet Tour este deja considerat cel mai bine vândut turneu din istorie al unui artist solo.
În 2008, turneul Sticky & Sweet Tour a fost vizionat de peste 2,3 milioane de spectatori din 58 de oraşe, înregistrând vânzări de bilete record pretutindeni.
Invitatul special al concertului Madonna este DJ Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul turneului Sticky & Sweet Tour, inclusiv cel de la Bucureşti.

Artista, care nu şi-a mai extins până acum niciun turneu, a anunţat 16 noi concerte în Europa, iar în acest maraton sunt incluse şi ţări în care vedeta nu a mai ajuns până acum: România, Bulgaria, Rusia şi Serbia. Paul Oakenfold va cânta în deschiderea tuturor acestor concerte.
Acum 2 clipuri si melodii care mi-au placut,
1.FROZEN
2.LA ISLA BONITA

0 comentarii: