Concert Mihai Margineanu @ Sala Palatului

joi, 29 octombrie 2009


Evenimentul are loc cu ocazia lansarii noului sau album - “Pe sub norii de hartie” - pe care se afla si cel mai recent single - “Melci, scoici, raci” - care are filmat deja un videoclip.
Margineanu este un admirator al anumitor parti ale culturii si muzicii tiganesti, insa dezaproba unele traditii si din punctul lui de vedere acestea ar trebui sa dispara. Acesta este in mare parte tema piesei care da titlul albumului si care vine cu un mesaj: aici citat din ce spune el.
“ Este o traditie care nu-si mai are locul in secolul XXI intr-o societate care are pretentia de a fi civilizata. Nimeni nu ia masuri, pentru ca nu intereseaza pe nimeni asta . Eu vreau doar sa ridic un semn de intrebare in randul celor care inca procedeaza asa”, spune Mihai
Surprizele se vor tine lant pentru cei prezenti la concert si nu trebuie niciuna divulgata dupa cum bine spune chiar artistul:
“Am foarte multi invitati in cadrul show-ului, astfel incat, sper ca fiecare cantecel in parte sa reprezinte un moment special chiar si pentru noi. Dar nu vreau sa divulg prea multe, pentru ca s-ar putea sa mai schimbam pe parcurs diverse chestii. Nu pot transpune cu adevarat in cuvinte ceea ce se va intampla in cadrul acestui concert, pentru ca nici eu care le-am pus cap la cap, cu mare atentie la fiecare amanunt, nu pot fi sigur de ce se va intampla cu adevarat pe scena ”.
Asadar, pe 19 noiembrie avem program! Preturile biletelor costa intre 30 si 150 de lei si au fost puse deja in vanzare la caseriile Salii Palatului, magazinele Diverta, www.blt.ro etc.

0 comentarii: