Concert Puya @ Club Bamboo

joi, 26 noiembrie 2009


In aceeasi seara cu concertul Puya, Catalin Botezatu isi va prezenta noua colectie haute couture “The Last Samurai“, si va avea loc un afterparty Fashion TV cu modele si designeri de top direct de pe scena festivalului “Bucharest Fashion Week”.

Weekendul incepe sa prinda contur in ceea ce priveste petrecerile si concertele organizate de cluburile bucurestene. Puya va canta vineri, 27 noiembrie, incepand cu ora 23, in Club Bamboo, eveniment la care Monden.Info este partener media. Intrarea este libera!






Puya este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani apartinand genului Hip-Hop ce a intrat in atentia publicului roman inca din anul 1995 ca fondator al trupei “La Familia”. In acesta formula a lansat in 1997 primul sau album “Baieti de cartier”. Alaturi de Sisu lanseaza piesa “Tupeu de Borfas” ce devine fruntasa in majoritatea topurilor romanesti apartinand acelei perioade. Anul 2008 ii aduce lui Puya primul sau album solo denumit “Muzica de tolaneala si depravare”, album ce cunoaste un mare succes datorita stilului original. Ultimul si cel mai nou album al artistului, “Romanisme” a revolutionat industria muzicala romaneasca printr-un nou sound, beat-uri surprinzatoare si o imbinare originala de stiluri. Puya este un artist desavarsit ce va incanta publicul cu cele mai bune piese ale sale si nu in ultimul rand cu cel mai recent succes al sau “Change”.

0 comentarii: