POEZII CE IMI SUNT TRIMISE DE ALEXANDRU DAMIAN DIN BACAU!!

vineri, 27 noiembrie 2009

Sa nu uiti nicioodata, ca-n noptile senine/de iese-n luciu Luna, e numai pentru tine/de stelele sclipesc si-ti lumineaza calea/sunt lacrimile mele ce-alunga disperarea/ de soarele-rasare e pentru tine gand/sa-ti fiu Lumina-n suflet/ sa nu te stiu plingind/ vezi lacrimile tale si ecoul surd/raman icoana-n suflet de mersu-i spre amurg/conteaza sa porti dulce/aroma unui vis/ce ieri , azi sau maine/sa fie un Paradis/....si-n al meu vis.....te-am auzit...ti-am fost Lumina......si ...un iris.......

Daca te opresti o clipa si intinzi mana,poti sa-mi simti bataile inimii.Deschide pleoapa gandului si-ai sa ma vezi,sunt acolo,langa tine si astept sa-mi zambesti…stii cat de dor mi-e de zambetul tau?Zambetul tau,care alinta si vindeca…Privirea ta,care linisteste, doreste,iubeste…atingerea ta care descopera si asculta… ooooo da,visez.Dar visez frumos…esti visul meu care ma tine treaz.


Iubirea este strop al cerului picurat in inimile noastre...lupta pentru visul tau ,traieste pentru ceea ce vrei si nu uita sa speri ....intregul univers va "lucra" pentru a-ti indeplini visul .

Am mereu acelaşi vis/Cum ne plimbam prin Paradis,/Cum eu iţi spun ca-n mintea mea/Eşti numai tu./Tu mă insoţeşti mereu/In al iubirii apogeu./As vrea sa ştii ca-n gandul meu/Eşti numai tu./M-ai fermecat cu privirea,/Mi-ai spus ce-nseamnă iubirea,/Mi-ai arătat o lume noua,/Alergand in zori pe rouă./M-ai chemat sa mă iubeşti/Ca-ntr-o lume din povesti./M-ai rugat sa nu spun "NU"./Pentru mine eşti doar tu!

...sunt o adiere de vant ...uneori si salbatica...sunt lumina calda a diminetii ce-ti atinge degetele lungi pentru a-ti deschide ochii sa vezi splendoarea ce te inconjoara ...sunt o raza de soare calda si firava ,ce-ti mangaie obrajii ...sunt roua de pe firele de iarba ce-ti atinge gleznele ...sunt cant al pasarilor ce te-ncanta cu ciripitul lor vioi ...sunt adierea de vant ce-ti rasfira parul..sau un gand razlet ce te face sa tresari in clipe de singuratate si alinare.....iar tu esti un sprijin in lumea reala....cufundat in visare ..

Ce este iubirea as vrea sa-mi arati/Sa nu-mi spui ca nu stii ca doar tu poti/Sa ma faci sa tremur cand te vad pe zi/Sa ma faci sa plang cand n-o sa mai fii/Cand eu ma trezesc si-am pofta de viata/Fiindca mi-ai facut viata o dulceata/Sa pot sa te strig cand mi-e dor de tine/Sa stiu c-o sa vii alaturi de mine/Poate nu stiu inca ce este iubirea/Dar as vrea sa gust putin fericirea/Sa-mi inmoi macar buzele in ea/Si sa stiu atunci ca tu esti al meu/Si daca-ntr-o zi ne vom desparti/ Sa-ti aduci aminte ce frumos a fost/Sa stii ca nevoie vreodata de-oi avea/Voi fi langa tine de ma vei chema/DOAR PENTRU TINE.

Nu vreau decat/ Un colt de cer/ Sa cada pe pamant./ Nu vreau nimic,/ Doar visul cel frumos,/ Sa fie sfant....../ Nu vreau decat/ Iubirea-n palme/ Sa o prind.

6 comentarii:

Myhaela spunea...

Frumoase versuri...sunt scrise de el?

ALINA BLOG spunea...

NU...NU SUNT SCRISE EL..ORI SUNT DE PE NET...ORI SCOASE DINTR-O CARTE CV..MS DE VIZITA PE BLOG!

Myhaela spunea...

De unde stii ca nu sunt scrise de el?Poate e poet...numele imi pare cunoscut...

ALINA BLOG spunea...

Ideea e ca nu stiu prea multe.imi trimite pe mess aceste poezii,sa le spunem...si mi-a zis ca mie si la inca vreo 2 persoane le trimite..asa ca...nu stiu prea multe...

Myhaela spunea...

Te intreb pt ca si mie mi le trimite si eram curioasa...nu-l cunosc personal asa ca m-am gandit sa aflu mai multe...mersi...imi place blog-ul tau!

ALINA BLOG spunea...

Nu stiu prea multe detalii.Multumesc ca iti place blogul.Daca mai vrei sa discutam lasa-mi id ul tau sau scrie-mi pe Alina@dordetara.ro si ti-l dau acolo.Ptr ca aici nu pot.ms mult....