Revista Felicia lansează un nou album cu Laura Stoica

joi, 12 noiembrie 2009


Revista Felicia şi Roton le fac fanilor muzicii româneşti o nouă surpriză muzicală. Azi, 12 octombrie, revista Felicia va apărea pe piaţă însoţită de un nou CD care va cuprinde 10 melodii pe care Laura Stoica le-a înregistrat înainte de a muri, dar pe care n-a mai apucat să le imprime pe un album. Albumul intitulat “Vino” care va aduce cu siguranţă amintirea Laurei în sufletele celor care au iubit-, vine să confirme încă odată faptul că marii artişti nu mor niciodată chiar dacă pleacă în lumea de dincolo.
Alexandru Stoica, fratele şi preşedintele Funda-iei „Laura Stoica”, a iniţiat un festival care poartă numele artistei şi face tot ce este posibil pentru ca muzica Laurei sa rămână în atenţia şi preferinţele publicului: „CD-ul „Vino” conţine melodii care nu au apărut niciodată pe un suport. În momentul de fata, muzica Laurei are un impact foarte puternic, în sensul că melodiile ei sunt interpretate în majoritatea festivalurilor din ţară. Aceasta demonstrează că este iubită şi apreciata”, a declarat Alexandru Stoica pentru Revista Felicia.
În numărul de joi, 12 noiembrie, veţi putea citi şi alte gânduri ale vedetelor care au iubit-o şi o iubesc pe Laura Stoica.

0 comentarii: