STEFAN HRUSCA DECLARAT ''OMUL ZILEI''!!

sâmbătă, 19 decembrie 2009

Ştefan Hruşcă a fost declarat de către publicaţia Jurnalul Naţional “Omul Zilei” pentru tradiţia colindelor pe care cantautorul ştie s-o păstreze. Şi anul acesta Hruşcă a continuat seria concertelor de Crăciun prin ţară, iar sâmbătă, 19 decembrie va concerta la Bucureşti. Spectacolul extraordinar va avea loc de la ora 19:00, la Sala Polivalentă. Cei care doresc să se pregătească sufleteşte pentru vestea Naşterii Mântuitorului, dar şi să regăsească atmosfera magică a Crăciunului vor fi încântaţi să asculte piese deja consacrate ca “Florile dalbe”, “Trei păstori”, “Afară ninge liniştit”, “Sfântă-i sara de Crăciun”, “Linu-i lin”, balade speciale, dar şi piese noi.
Pentru a păstra cât mai aproape emoţiile care izvorăsc din muzica lui Hruşcă, Jurnalul Naţional vă dăruieşte marţi, 22 decembrie, o Ediţie Specială dedicată Sfintei Sărbători a Naşterii Mântuitorului, însoţită de un album de excepţie: colinde în interpretarea neîntrecutului “dascăl” de colinde , aşa cum îl numea pe Ştefan Hruşcă poetul George Ţărnea.
Iniţiativa colegilor de la Jurnalul naţional ne-a deschis propunerea unei colinde astfel că astăzi vă propunem să ascultaţi “Cerul şi pământul” în interpretarea lui Ştefan Hruşcă.

0 comentarii: