NE VA REPREZENTA ANDRA LA EUROVISION ANUL ACESTA??

miercuri, 6 ianuarie 2010

Andra este una dintre cantaretele recomandate de TVR pentru a participa la selectia nationala de la Eurovision. Va reamintesc ca acum 2 ani (aproximativ) Andra era favorita TVR-ului pentru a ne reprezenta la acest concurs.

Poate multi v-ati intrebat de ce dupa perioada “Dracula my love” Andra nu a mai participat. Raspunsul cred ca e destul de simplu… pana acum nu a avut piesa potrivita, sau cel putin la aceasta concluzie am ajuns eu dupa declaratiile date de managerul si tatal sau pentru adevarul.ro

  • Să zicem că şansele de participare ar fi de 50%. Ne e frică să ajungem acolo şi să dăm greş. În cazul unei insucces nu se mai ţine cont de cine eşti şi ce ai făcut până atunci.
  • “Trebuie să nimereşti şi cea mai bună piesă. Ne e frică de un eşec. Eurovision e un show de televiziune, nu un concurs de voci” a declarat Mihai Alexandru pentru adevarul.ro

Andra deja a primit cateva piese de la compozitori pentru a putea participa in acest an la Eurovision, insa pana acum nu a gasit nicio piesa potrivita.

0 comentarii: