Pe site-ul oficial AC/DC se anunta un concert in Romania pe 16 mai 2010 !

marți, 12 ianuarie 2010


Comunicat oficial din partea D&D East Entertainment:

Marcel Avram si D&D East Entertainment anunta concertul anului 2010 in Romania: AC/DC in Bucuresti! Evenimentul va avea loc in data de 16 mai 2010, in Piata Constitutiei din Capitala si face parte din Black Ice World Tour 2010.

Biletele pentru concert au fost puse in vanzare exclusiv prin reteaua Eventim si se pot cumpara de la urmatoarele puncte de vanzare: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, Librariile Carturesti, Librariile Humanitas si Sala Palatului din Bucuresti. Online, biletele se pot cumpara accesand www.eventim.ro.

„Suntem mandri si fericiti sa va putem prezenta AC/DC in Romania, un eveniment asteptat de zeci de mii de fani”, a declarat Marcel Avram, in cadrul unei conferinte de presa. Acesta a completat ca biletele pentru eveniment vor avea preturi accesibile, astfel incat oricine sa isi poata permite sa participe la eveniment.

Astfel, primele 20.000 de bilete au pretul de 127,2 lei, apoi pretul acestora va fi de 148,4 lei. Exista si o categorie speciala de bilete in fata scenei - Golden Cicle, la pretul de 265 lei si bilete VIP, la pretul de 477 lei. Acestea din urma vor fi puse in vanzare in cursul


zilelor urmatoare. La categoriile Golden Circle si VIP, numarul biletelor va fi limitat la 3000, respectiv 2000 de bilete. In plus, biletele se vor putea cumpara in doua rate, pe baza unui sistem de vouchere.

„Trebuie sa ii multumim domnului Marcel Avram care depune tot efortul de a aduce cele mai mari trupe din lume pe scenele din Romania”, a declarat Denise Sandulescu, General Manager D&D East Entertanment.

Cei de la AC/DC vor veni in Romania insotiti de invitati speciali, care vor fi anuntati in cel mai scurt timp si cu propria productie.

0 comentarii: