Dj Sava feat. Raluka & Connect-R - Love You

duminică, 17 octombrie 2010

Dupa ce intreaga vara a dominat toate clasamentele cu hitul "I like ( The Trumpet)", DJ Sava revine cu un nou single "Love you" . 

Vocea puternica a Ralukai, experienta de peste 20 de ani a lui DJ Sava in materie de muzica clubbing si colaborarea cu Connect-R, asigura noului single marca DJ Sava toate premiselele uni hit. 

"Ma bucur nespus sa constat ca muzica mea este apreciata si ca atat eu cat si Raluka avem agenda plina de show-uri in tara cat si in strainatate, aparitii tv, concerte. Piesa "Love You" a primit un feedback extrem de bun de la oameni importanti din industria muzicala, radio, presa & dj insa atunci cand a aparut prima oara online inregistrarea de la tv cu piesa, sincer... nu ma asteptam la atatea reactii pozitive! "Love You" este o piesa de feeling, transmite anumite stari... a fost o surpriza chiar si pentru mine! " declara Sava.


Dupa un intreg sezon in care a mixat pe litoral si in cluburile din tara si din strainatate, Dj Sava pregateste, o data cu lansarea noului single, "Love You", numeroase surprize pentru fanii sai pe conturile de Twitter, Facebook si pe situl sau oficial!

0 comentarii: