Mihai Traistariu da startul “ Ligii Campionilor “ in Muzica !

joi, 17 februarie 2011

Au inceput inscrierile pentru una din cele mai mari competitii muzicale ale anului 2011 : LIGA CAMPIONILOR

Ideea de a " boteza " concursul dupa celebrele competitii din sport i-a venit lui Mihai Traistariu. In calitate de presedinte al juriului, dar si organizator principal al evenimentului, aflat deja la a doua editie, cantaretul s-a gandit ca e momentul sa avem si in muzica un campionat al celor mai buni din cei mai buni ! Artistul crede ca e momentul cand trebuie sa spunem cu totii STOP muzicii de proasta calitate ! E timpul sa incepem incet-incet sa promovam valoarea si vocea adevarata !
Concursul international “ Liga Campionilor “ este, practic, batalia bataliilor ... intrucat conditia de baza ca un cantaret sa se poata inscrie in concurs este sa aiba in palmares cel putin un Trofeu, premiu 1, 2, 3 sau Mentiune la vreun concurs ori festival de muzica, national ori international . Asadar, se vor lupta pentru marele premiu NUMAI premianti ! Adica, practic, chiar cele mai bune voci din Romania, nelansate inca pe piata muzicala !
Competitia se va desfasura pe mai multe etape, exact ca in competitiile sportive : PRELIMINARII, OPTIMI DE FINALA, SFERTURI DE FINALA, SEMIFINALA si FINALA.
Concurentii se vor tria, pe parcursul a 10 emisiuni televizate, pana cand se vor alege cei mai buni 20, care vor merge direct in Finala.
Marea Finala va avea loc in perioada 1 - 7 august, la Ranov iar concurentii vor fi impartiti pe doua categorii de varsta : JUNIORI ( 5 - 15 ani ) si SENIORI ( 16 - 35 ani ). Vor fi 3 zile de concurs si o Gala a Laureatilor !
Vor fi exact 20 de concurenti din Romania ( 10 - juniori , 10 seniori ) iar restul vor fi din alte tari. Toti concurentii vor avea de cantat cate 3 melodii, in 3 zile diferite : in prima zi - un cover international, a doua zi - o piesa in lb. romana sau din repertoriul national ... iar a treia zi - o piesa la alegere !
Un juriu format NUMAI din muzicieni, romani si straini, va judeca prestatia concurentilor si va desemna castigatorii ! Vor fi o multime de premii !
Atat pentru concurentii romani, cat si pentru straini, cazarea si masa vor fi gratuite ( pentru ei si un insotitor ). De asta se va ocupa Asociatia “ Rosenau Turism “ din Rasnov, condusa de domnii : Constantin Ungureanu si Iancu Soiu !
Spectacolul-concurs din luna august va avea recitaluri extraordinare, invitati din strainatate si un juriu la maximum de corect.
Primarul Rasnovului, Adrian Vestea, va achizitiona special pentru marele concurs o scena in valoare de 60.000 de euro !
Pe toata perioada competitiei, concurentii vor avea repetitii, dar si timp pentru distractie : se vor organiza concursuri de karaoke, vizite la Castelul lui Dracula, foc de tabara, vizita la Cetatea Rasnov etc.
Cei care-si doresc sa participe pot accesa site-ul oficial al concursului : www.ligacampionilor.com     .
Aici vor gasi regulamentul si alte detalii despre concurs.
Au inceput deja inscrierile iar lista este deschisa pana pe 2 aprilie ( pentru concurentii din Romania ) si pana pe 1 iulie pt. cei din strainatate !
Directorul concursului este solistul Mihai Traistariu. Organizatorii sunt : Mihai Traistariu, Primaria Rasnov si  Asoctiatia " Rosenau Turism " .

Marele Premiu " Liga Campionilor " a fost castigat in prima editie ( 2010 ) de Lucian Colareza din Constanta. Totodata, tanarul de 22 de ani, a primit si Premiul " Mihai Traistariu ", un premiu pe care celebrul artist il ofera vocilor exceptionale, dar necunoscute inca publicului larg.


Concursul International " Liga Campionilor " este inregistrat la O.S.I.M. de catre Mihai Traistariu.

Mihai Traistariu : " Traiesc, inca, cu speranta ca peste 5 - 10 ani o sa scapam odata si odata de pitzipoancele, chilotzatele sau " bosumflatele " care populeaza televiziunile la ora actuala ! Acesti tineri muzicieni, pe care-i intalnesc des la concursurile muzicale, cu voci de exceptie si, uneori, chiar fenomenale, n-au loc de personaje obscure care isi fac loc in showbiz, prin metode neortodoxe, prin scandaluri inventate ori rasuflate ... sau, de ce sa nu recunostem, prin diverse relatii si prietenii ! Promit solemn ca, putinul timp pe care-l am liber, sa mi-l dedic acestor tinere talente, sa-ncerc sa le ajut sa apara la tv, in presa, sa le ajut sa se lanseze cumva pe piata muzicala !
Cand am inceput sa cant, acum 10 ani, inca se mai canta CU VOCEA ! Astazi, vocile sunt date la o parte de niste surogate, niste papusici cu buzele umflate, niste maimutzoi cu pectoralii bine pictatzi si ... cu voce ... ioc !
Pana si muzica a luat-o razna ! Audientele posturilor tv muzicale “ moderne “ sunt aproape de zero ... iar vina apartine exclusiv celor care fac playlist-ul. Oare e o intamplare ca un post precum Etno Tv a inregistrat o audienta record de Revelion, clasandu-se pe locul al 3-lea intre toate cele 45 de posturi tv romanesti ?
Nu ! Chiar deloc ! Romanul se intoarce incet-incet la muzica de calitate si cantata cu vocea , nu cu ... aparatele ! Romanului ii este dor de talent, de voce, de refrene usor de fredonat, de linii melodice cantabile, de artisti valorosi !
Nu vedeti ca trupele rock au inceput sa cante muzica de club ?! Nu vedeti ca acest gen muzical numit “ popcorn “ a invadat toate playlisturile, astfel ca artistii de muzica pop, rock, folk sau chiar si hip-hop sunt maturati practic de pe scena muzicala romaneasca ?
Nu vedeti ca artistii de muzica populara trebuie sa cante si manele ca sa aiba success ?!
Casele de discuri nu mai vand mai nimic si asta tot din vina lor, pentru ca promoveaza o muzica insipida, incolora si inodora, cantata de niste “ artisti subtirei “ , de niste chilotzate care nu-s in stare sa ingane nici doua note !
Doar artistii cu nume in spate mai vand si asta pt. ca si-au creat publicul lor ! Radiourile promoveaza muzica pe prietenii si interese ! ( Numai eu cunosc vreo 3 cantacioshi din showbiz, care lucreaza si la radio ! Nu mai vorbesc de colegi de-ai mei care ies efectiv la bere cu oamenii de radio ! E firesc sa-i promoveze numai pe ei ! Nu vi s-a parut niciodata ca auziti la radio cam aceleasi nume mai mereu ?! Sau ... aceleasi piese ?! Sa nu va mire ! )
N-a zis nimeni sa nu modernizam muzica, sa nu venim cu un sound actual ... dar, din pacate, cei care au voce cu-adevarat nu-si mai gasesc locul printre atatea pseudonime si nume englezesti inventate, printre atatia puradei, cu vocile sparte, metalice, necoapte, nepregatite, neslefuite !
E timpul sa facem o Revolutie !
Si ... sunt sigur ca vor fi ... multi revolutionari !
E timpul sa promovam valoarea, calitatea, talentul !
Sper din tot sufletul ca “ Liga Campionilor “ in Muzica … sa aduca in prim plan vocea si, de ce nu, sa inceapa sa faca putin curatenie in showbiz-ul autohton, atat de incarcat de pseudo-valori ! "



--
..................................................................................


Official E-mail  : Mihai.Traistariu@gmail.com
Official Website :
www.MihaiTraistariu.ro
 
Other official accounts :
 
www.facebook.com/Mihai.Traistariu.Official ( All the people in the World )
www.facebook.com/Mihai.Traistariu.Official.Fanclub ( All the people in the World )
www.facebook.com/Traistariu ( Prieteni si fani ... doar din Romania)
www.facebook.com/Mihai.Traistariu.Music ( doar Muzicieni romani - muzica pop )
www.facebook.com/Mihai.Music ( doar Cantareti de populara din Romania )
www.facebook.com/Traistariu.Mihai ( International : Friends, Fans, Musicians, Press etc )
www.facebook.com/Mihai.Traistariu.PR ( Presa romaneasca, Vedete )
www.twitter.com/MihaiTraistariu
www.TraistariuMihai.hi5.com
www.myspace.com/Mihai.Traistariu
www.youtube.com/MihaiOfficial
www.trilulilu.ro/MihaiOfficial
 
Official Websites :
 
www.LigaCampionilor.com ( International Contest of Pop Music - Rasnov, Jud. Brasov, 1 - 7 august 2011 )
 
www.Festivaluri.biz ( All Musical Festivals in The World )
 
www.Karaoke-Global.com ( More than 25.000 backing tracks )
 
www.MySongContest.ro ( International Musical Competition - LIVE on TV )
 
www.MyDanceContest.ro ( International Dance Competition - LIVE on TV )
 
www.MihaiTaxi.ro ( My Taxi Company )
 
www.VasileTraistariu.ro ( The Official Website of the painter - Vasile Traistariu - my brother )

0 comentarii: