MONICA ANGHEL..O VOCE DE EXCEPTIE!!!

marți, 14 iulie 2009

Monica Anghel (n. 1 iunie 1971) este o cunoscută cântăreaţă şi actriţă din România, câştigătoare a Festivalului Internaţional „Cerbul de aur”, ediţia 1996 şi participantă, ca reprezentantă a României,
la concursul Eurovision (ediţia din 1996 alături de formaţia Sincron şi ediţia din 2002 împreună cu Marcel Pavel). În prezent, activează în grupul de umor „Divertis”.

Cine nu a fredonat macar o data piesa “Spune-mi”? Care dintre noi nu isi aduce aminte festivalul Cerbul de Aur unde,Monica Anghel a castigat marele premiu?
Dupa o pauza discografica de cativa ani,

Monica Anghel revine cu super piesa FUNK IT, produsa in colaborare cu Groove D’lers.Featuring-ul neasteptat dintre artista si Groove D’lers, proiectul lui Florin Cojocaru de la Class, a avut una dintre cele mai spectaculoase urcari in Nielsen Airplay Chart, piesa ajungand de pe pozitia 852 direct pe 72!
Fiind o piesa fresh cu un sound inedit, FUNK IT, a atins saptamana aceasta pozitia 45 aflandu-se in continua urcare.Pentru ca noul proiect sa fie complet, Monica a lucrat alaturi de Vali Barbulescu la un shooting inedit, afisand o imagine glamour.
Revenirea Monicai Anghel va fi sustinuta si de un nou album, atat de mult asteptat de fanii artistei.
Cântăreaţa Monica Anghel a devenit Ambasadoarea 112, numărul unic de urgenţă, iar responsabilitatea ei va fi promovarea serviciului în rândul populaţiei.
Mai mult, Monica Anghel va lucra şi la un imn al serviciului 112. Imnul va fi compus de Tudor Andrei, pe versuri de Andreea Andrei.
In preznt Monica ne da ''Desteptarea;;impreuna cu Bogdan Miu la Europa Fm.
Cea mai nouă iniţiativă a acesteia, însă, n-are legătură cu show-bizz-ul, ci cu problemele sociale. Monica Anghel Life Foundation sprijină persoanele dependente de droguri, orfanii şi oamenii fără adăpost.


Monica Anghel este un nume de referinta in muzica usoara romaneasca. Popularitatea de care se bucura a demolat orice conceptie despre vedetele cu dimensiuni de fotomodel. Vulcanica si nostima, la numai 30 de ani este detinatoare a 11 trofee muzicale cucerite la cele mai prestigioase festivaluri internationale.
Posesoare a unor fantastice calitati vocale, este, in acelasi timp, o femeie cu o puternica personalitate si cu un deosebit simt al umorului. Debutul ei profesionist s-a produs la 14 ani, atunci cand a castigat primul premiu important la Festivalul de muzica usoara "Bucuresti-86". A castigat concursul cu doua piese - "Esti invingatorul" de Marcel Dragomir si "O raza pentru dragostea mea" de Laurentiu Profeta.
În acelasi an a participat la Festivalul de la Mamaia, unde a obtinut premiul I la sectiunea Interpretare. A lucrat cu mai multi compozitori, in special cu Cornel Fugaru, cu care a si obtinut toate trofeele internationale.
A luat de doua ori trofeul in Australia, a fost premiata in Macedonia, Finlanda, Germania. A reprezentat Romania la festivalul de la Cerbul de Aur de la Brasov si a si castigat marele premiu. De asemenea a fost, impreuna cu Marcel Pavel reprezentanta Romaniei la concursul Eurovision 2002.
A avut numeroase concerte si turnee si in afara tarii. Monica Anghel se dovedeste a fi nu numai o cantereata foarte apreciata ci si o actrita apreciata. Colaborarea sa cu trupa de umor Divertis este un argument in acest sens. Fanii o pot urmari in fiecare weekend in cadrul show-ului Divertis difuzat de Antena 1.
Poate sa zica cine ce o vrea, dar mai demult se canta nu ca si acum, orice pipitza e cantareata....monica anghel e unicata dar pacat ca nu e recunoscuta la adevarata ei valoare, oricum noi romanii ne-am obisnuit sa ne dam seama de valori doar dupa ce dispar .
Apreciez muzica ei,stilul ei,viata ei...o apreciez pe ea.
O voce foarte buna,dar prea putin promovata...
Artisti vechi nu sunt promovati asa cum sunt toate astea care se numesc''cantacioase'' si cu pretentia de a se numi ''vedete''.
Oare inainte de ce era muzica mai buna si artisti erau promovati???
Tot eu o sa raspund...nu erau atatea formatii,atatia interpretii,si atatea pitipoancele care vor sa fie vedete peste noapte.
Monica Anghel,un om,cu o voce superba,eu cand ascult melodia;;Spune-mi''simt cum mi se furnica carnea si raman tablou de vocea ei,canta din suflet,cu daruire.

0 comentarii: