Să o ajutăm pe Elena Cârstea să se facă bine!

miercuri, 12 august 2009


Pentru că operaţia Elenei Cîrstea de anevrism cerebral, costă 100.000 de euro,iar solista nu are aceşti bani, colegii ei din România vor să o ajute, deschizând un cont pe numele artistei la BCR, Sucursala Sectorului 1din Bucureşti.

Cine vrea să o ajute pe artistă o poate face în contul RO89RNCB0318019737450001, titular fiind Elena Cârstea.

Primii colegi care au făcut deja acest lucru sunt: Silvia Dumitrescu, Mădălina Manole, Monica Davidescu şi Aurelian Temişan.

Medicii i-au descoperit artistei un anevrism intracranian dezvoltat, care îi pune în pericol viaţa şi care necesită o intervenţie chirurgicală urgentă.
Elena Cârstea este programată pentru operaţie pe 12 august, iar doctorii s-au arătat îngrijoraţi de rezultatele intervenţiei, întrucât anevrismul este localizat într-o zonă cu risc - în spatele ochilor, unde intervenţia este mult mai dificilă
.

Elena Cârstea (n. 26 februarie 1962, în Agnita judeţul Sibiu — ) este o solistă de muzică pop, compozitoare şi textieră. În luna iulie 2009 a fost diagonsticată de medici cu anevrism cerebral iar şansele ei de supravieţuire în urma unei operaţii nu sunt mari.[1]
A absolvit în anul
1981 liceul Pedagogic din Sibiu şi încă de la 16 ani şi-a format primul grup alături de Ioan Gyuri Pascu. Formaţia celor doi s-a numit «Trandafirii negri». A cântat de mic copil alături de sora sa în formaţii muzicale şcolare.
ACUM CATEVA CLIPURI CU CELEBRELE SALE MELODII:
1.GELOZIE
2.DACA OCHII TAI
3.NU SUNT PERFECTA
SA O AJUTE DUMNEZEU ,SA SE FACA BINE...NOI STIM SA NE APRECIEM VALORILE ATUNCI CAND TREC PRIN NECAZURI SI ATUNCI CAND MOR.


0 comentarii: