5 MAI DECLARATA ''ZIUA BARBATULUI ''

vineri, 23 aprilie 2010

Barbati din toata tara, pregatiti-va de distractie! Bergenbier instaureaza “cod galben de sarbatoare”: va cheama pe toti sa va sarbatoriti de ziua voastra! Va asteapta mega-petreceri cu muzica live, vedete, concursuri cu premii, stand-up comedy, fotbal, mancaruri bine preparate si muuuult Bergenbier.5 mai: Bergenbier sarbatoreste Ziua Barbatului in Bucuresti si alte 15 orase din tara
Pe 5 mai, Bergenbier ii cheama pe toti barbatii la cele mai tari petreceri dedicate exclusiv lor in:
Baia Mare, Braila, Bucuresti,
Cluj–Napoca, Constanta, Craiova,
Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt,
Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Slobozia,
Timisoara si Tulcea.
Artisti ca ,Anda Adam, Andreea Banica, Parazitii, Zdob si Zdub si Iris vor canta live, pe 5 mai, la Bucuresti
In capitala, Bergenbier ii cheama pe sarbatoriti pe platoul betonat de langa Parcul Tineretului. Anda Adam, Andreea Banica, Parazitii, Zdob si Zdub si Iris vor canta incepand cu orele 17.00.
Dintre vedetele care si-au confirmat deja prezenta la marea sarbatoare din capitala se numara: Titi Aur, Ciprian Sora, Leonard Doroftei si Emeric Ienei.
Peste 40 de vedete sustin Ziua Barbatului in acest an
Surprizele nu se opresc aici. Si la petrecerile din tara barbatii vor avea parte de distractie la maxim: competitii si premii, mancare pe placul barbatilor si bere adevarata, stand-up comedy si muzica live cu trupe precum Cassa Loco, Hara, Fara Zahar, DJ Project & Giulia, Margineanu & Band sau Vunk. Peste 40 de vedete din showbiz-ul autohton vor fi alaturi de sarbatoriti in acest an, printre care: Andreea Necula, Cosmina Pasarin, Daniela Crudu, Desiree, Lorette, Marina Dina, Roxana Ilie, Sanziana Buruiana, Rose Marie Florescu.Programul petrecerilor din cele 16 orase este disponibil pe site-ul campaniei: www.ziuabarbatului.ro. Despre Ziua Barbatului
Ziua Barbatului, creat de catre Bergenbier in 2007, este unicul eveniment de acest gen si de o asemenea anvergura din Romania si care a intrat deja in traditia sarbatorilor romanesti. In 2010, Ziua Barbatului (5 mai), deja bine intiparita in mintea romanilor, isi confirma statutul de zi speciala in calendar, prin celebrarea barbatilor din intreaga tara. Ziua Barbatului este astazi mai mult decat o intiativa de brand , este o sarbatoare consacrata, un fenomen social, un manifest pentru masculinitate si totodata o performanta unica pentru un brand de pe piata de FMCG din Romania.
Despre Bergenbier
Brand dezvoltat special pentru piata locala de bere, Bergenbier a facut pionierat in Romania inca de la lansarea din 1995, cand a fost prima bere din segmentul mainstream distribuita la nivel national. Bergenbier a fost primul brand de bere romanesc ce a lansat un sortiment fara alcool in segmentul mainstream, in 2001, si a revolutionat segmentul de piata al berilor imbuteliate in sticla de plastic, lansand in luna iunie 2003 Bergenbier Q-Pack, un ambalaj inovator care permite pastrarea berii in sticle de plastic in conditii optime pentru mai mult timp. Astazi, Bergenbier este unul dintre cele mai puternice branduri romanesti, bucurandu-se de o notorietate de peste 95% in randul consumatorilor din tara noastra (conform unui studiu realizat de Synovate in 2009) si are unul dintre cele mai longevive si mai populare sloganuri din istoria publicitatii din Romania (“Prietenii stiu de ce”).

0 comentarii: