Krypton

vineri, 18 iunie 2010

Încurcate sunt căile chimiei, ar putea spune fanii trupei Krypton. Cu o piesă proaspăt lansată şi cu Fernando Drăgănici la tobe, formaţia revine în forţă şi promite să rămână mult timp în topuri.

Înfiinţată în urmă cu 27 de ani, la iniţiativa lui Eugen Mi­hă­iescu, trupa a avut parte de sui­şuri şi coborâşuri, schimbări ra­dicale de componenţă, sin­gu­rul care a ramas fidel pro­iec­tului fiind însuşi fondatorul. Mai mulţi solişti au preluat şi cân­tat, pe rând, hiturile deja con­sacrate, iar ultimul dintre ei, Florin Iordache, finalist la con­cursul Megastar 2, a mun­cit din greu pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor colegilor de trupă, dar în primul rând, al fa­nilor. Poliinstrumentistul Fer­­dando Drăgănici a fost co­op­tat de curând, iar formula a fost întregită. „Pe viitor, tot ce se va auzi «bătut» în partitura Krypton, îi va aparţine lui Fer­nan­do, care este de asemenea şi un pianist de excepţie cu sta­te vechi de lucru (Antract, Ta­lis­man, Loredana Groza etc.), ima­ginea brand-urilor în Ro­ma­nia, Tama Drums, Sabian Cym­bals şi Remo Heads, şcolit la Conservatorul din Bucureşti „Ciprian Porumbescu”, aşa­dar, cu drepturi depline la tobe şi claviaturi se află cel mai nou membru al trupei”, a declarat, în exclusivitate pentru „In­for­ma­ţia de Severin”, Eugen Mi­hă­iescu, chitaristul şi liderul tru­pei.
Cooptat după o lungă perioadă de colaborare
Fernando Drăgănici nu se află la prima „a-batere” în tru­pa Krypton şi deşi a activat în alte trupe, acum simte că şi-a gă­sit în sfârşit locul. „Krypton este noul meu proiect şi trupa care m-a inspirat de-a lungul carierei mele. Am crescut cu mu­zica lor şi acum am onoarea să fiu membru principal. În pri­mul rând, eu sunt prieten cu Eu­gen Mihăescu, liderul aces­tui band, şi lucrul asta cred ca spu­ne tot. Am încredere în a­cest proiect, piesele mă re­pre­zin­tă ca stil, nivelul ins­tru­men­tiş­tilor este foarte bun şi nu-mi ră­mâne decât să mă dedic total aces­tei familii”, a spus Fer­nan­do. Zilele trecute, trupa a lan­sat o nouă piesă – „Cât de mult îmi placi”, care cu sigu­ran­ţă va fi hitul verii.

1 comentarii:

fernando.draganici spunea...

Iti multumesc ca ai postat acest interviu.Te pup