Concert Jennifer Rush la Sala Palatului din Bucureşti

sâmbătă, 31 iulie 2010


Duminică, 17 octombrie 2010, Jennifer Rush va concerta la Sala Palatului din Bucureşti.
Concertul face parte din turneul de promovare al noului său album lansat anul acesta în luna martie “Now Is The Hour“!
Jennifer Rush s-a născut la New York, pe 28 septembrie 1960, sub numele de Heidi Stern. În copilarie a luat lecţii de canto şi a studiat muzica clasicp. Lansarea ei a venit odatp cu anii ’80, aceasta înregistrând împreuna cu Elton John piesa Flames Of Paradise. Câţiva ani mai târziu a lansat albumul Jennifer Rush, care i-a adus un succes nebănuit!
Singleul The Power Of Love a ajuns pe prima poziţie pn topurile multor ţări ale lumii urmând ca mai apoi să beneficieze şi de numeroase remixuri, însăşi Celine Dion realizând un cover după acest hit internaţional! În 1985, piesa a fost desemnată de Cartea Recordurilor ca fiind “Cea mai bine vandută melodie a unei artiste solo, din istoria muzicii pop britanice”. Recordul a fost doborat abia 7 ani mai târziu – în 1992, de piesa I Will Always Love You, a lui Whitney Huston.
În total, Jennifer a adunat 50 de discuri de aur şi doua albume double-platinum şi a lansat pe piata 13 albume printre care şi Now Is The Hour, care a fost lansat anul acesta, pe 5 martie.
Jennifer Rush va interpreta piese precum “The Power Of Love“, “Ave Maria“, “Destiny“, “Heart Over Mind” şi “If You Ever Lose My Love“.
Evenimentul este organizat de Project Events.
Sala Palatului: Str. Ion Câmpineanu 28, Bucureşti.
Sursa:iconcerte.ro

0 comentarii: