Preselecţiile Festivalului Mamaia, aproape de start!

vineri, 23 iulie 2010

Înscrierea pieselor pentru secţiunea Creaţie de la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia se face pînă la data de 31 iulie la Consiliul Judeţean Constanţa, urmând ca juriul să le aleagă pentru concurs pe cele mai bune pe data de 4 august. Taxa de înscriere la secţiunea Creaţie este de 100 lei.  În zilele de 2 şi 3 august, între orele 11.00-18.00, se vor desfăşura preselecţiile pentru secţiunea Interpretare. Concurenţii vor completa formularul de înscriere şi vor plăti o taxă de 50 lei. Preselecţiile pentru Interpretare au loc la Radiodifuziunea Română unde vor fi ascultate şi alese şi piesele pentru secţiunea Creaţie.

Preselecţiile pentru Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia care va avea loc la finele lunii august se vor desfăşura în zilele de 2, 3  august pentru secţiunea Interpretare şi 4 august pentru creaţie. Tinerii care doresc să participe la secţiunea de Interpretare vor completa un formular de înscriere şi vor achita taxa de 50 lei. Presecţiile pentru Interpretare se vor desfăşura în cele două zile amintite, în intervalul orar 11.00-18.00.  Pentru secţiunea Creaţie piesele se depun până pe data de 31 iulie la Consiliul Judeţean Constanţa urmând ca juriul să aleaga piesele pentru concurs pe data de 4 august.
Festivalul Mamaia, ajuns anul acesta la cea de-a 40-a ediţie,  va avea loc în perioada 23-29 august.
Juriul Festivalului Mamaia 2010 este format din Andrei Tudor, Adrian Romcescu, Viorel Gavrilă, Corina Chiriac, Dana Dorian, Petre Năstase, Gabriela Scraba, Titus Andrei, Paula Seling, Florin Ochescu, Gabriel Ma­rica, Cris­tian Zga­bercea şi Mădălin Voicu (pre­şedinte).

0 comentarii: