TRUPA AS XX REVINE !

joi, 23 septembrie 2010

Trupa As XX, care făcea furori pe scena muzicală din România, în anii `90, revine în atenţia fanilor cu un nou single, intitulat „Rien va plus”. Propunerea ca trupa să se reunească îi aparţine Cristinei, Gabi răspunzând pozitiv invitaţiei. Cei doi componenţi ai As XX, Cristina şi Gabi, şi-au prezentat noul material, cu versuri în limba franceză, în premieră, în cadrul unei cunoscute emisiuni de televiziune.
În prezent, Cristina locuieşte în Italia, unde şi-a deschis un bar, investind „economiile” din perioada de glorie a trupei, iar Gabi are un studio în Galaţi, unde lucrează pentru diverşi artişti.
Trupa As XX s-a înfiinţat în urmă cu 13 ani, la Galaţi, având în componenţă trei membri, Cristina, Gabi şi Ciprian, ultimul dintre ei părăsind definitiv grupul, în 2000, în urma unui grav accident. În urma impactului – maşina celor trei a fost izbită de un tren, în timp ce traversa o cale ferată – Ciprian a decedat pe loc, iar Cristina a fost internată la spital în stare gravă.
„Inimă de gheaţă” (1998), „Inima te cheamă” (1999), „Aşa cum ai visat (2000)”, „La bine şi la greu! (2001) sunt materialele discografice lansate, de-a lungul timpul, de trupa As XX.

0 comentarii: