COBRA din Londra nu mai e printre noi…

joi, 14 octombrie 2010

COBRA
În seara zilei de 13 octombrie, în jurul orei 18.00 ora României, colegul nostru Sângeorzan Nicuşor s-a stins din viaţă în urma unui grav accident rutier. Conform www.bistriteanul.ro , “In urma cu putin timp, pe DN 17, intre localitatile Salva si Cosbuc a avut loc un accident rutier in urma caruia o persoana a ramas incarcerata.UPDATE: Un tanar de 27 de ani si-a pierdut viata in accident, dupa ce a intrat intr-un TAF.O masina de descarcerare si una SMURD apartinand ISU Nasaud au plecat in urma cu putin timp catre Cosbuc unde, pe DN 17 C, intre Salva si Cosbuc, a fost anuntat un accident rutier in urma caruia o persoana a ramas incarcerata.
Vom reveni cu amanunte.
UPDATE: 20.40
Un tanar de 27 de ani din Cosbuc a murit in accident. Tanarul venea dinspre Cosbuc si mergea spre Salva. Din primele informatii reiese ca a intrat intr-un TAF care descarca niste lemne si era iesit pe partea carosabila. Tanarul, aflat intr-o masina inmatriculata in Anglia cu volan pe dreapta, a intrat in TAF-ul pe care nu l-a observat, chiar in lama utilajului.
Din pacate, medicii sositi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul tanarului.
UPDATE: 23.20
Tanarul care a decedat in accident locuia in Anglia de doi ani si lucra intr-o institutie de presa, un radio dedicat comunitatii romane. Era casatorit si avea un copil, un baietel, de aproximativ un an. Venise acasa de trei zile sa-si vada parintii din Cosbuc si urma sa plece in Anglia luni, acolo unde-l astepta sotia si copilul.
Martorii povestesc ca accidentul a fost unul cumplit, lama utilajului sectionand pur si simplu gatul tanarului. Parintii si sora tanarului au ajuns in zona la putin timp dupa accident, iar socul a fost maxim, tatal baiatului cazand pur si simplu la pamant de durere. Tatal baiatului si sora acestuia au primit ingrijiri din partea medicilor, suferind un atac de panica.
Politistii spun ca de vina pentru producerea accidentului ar fi soferul TAF-ului care a iesit in drumul national fara sa se asigure, iar soferul nu a mai avut timp sa-l evite. Oricum, cercetarile continua pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului.
Cu mare durere în suflet, echipa RADIO ROMÂNIA ONLINE, colegii ce-l numeau COBRA, transmit familiei îndurerate condoleaţe şi Dumnezeu să-l ierte!
Personal, pot spune că am vorbit cu Cobra în urmă cu 2 zile şi-l invitasem la Festivalul organizat de echipa RRO la Breaza pe 14 octombrie, şi nu era hotărât să vină. Urma ca în ziua de 15 octombrie să se reîntoarcă în Anglia. Rămăsese să ne vedem cât mai curând pentru a bea o bere, asa cum îi plăcea lui să zică. Şi în comentariile ce se regăsesc pe acest blog îşi exprima această dorinţă. Era un coleg model, plin de viaţă şi cu dorinţa maximă de a ajuta pe oricine îi solicita sprijinul.
Întreaga echipă RADIO ROMÂNIA ONLINE este îndurerată şi este alături de familia îndurerată.
Ar fi foarte multe lucruri de scris, însă suntem depăşiţi de situaţie. Vestea ne-a lovit ca un fulger şi ne-a şocat pe toţi cei ce-l cunoşteau.
Imaginea lui ne va rămâne întipărită în memorie şi ştim că al nostru COBRA este acolo sus, la Dumnezeu, printre îngeri.
DUMNEZEU SĂ-L IERTE!
http://www.bistriteanul.ro/articol.php?id=1286989345833



Articol preluat de pe :
http://laurentiupintoi.wordpress.com



 

0 comentarii: