Dan Helciug & Friends au lansat un album caritabil

duminică, 17 octombrie 2010


Charitygift.ro a lansat albumul caritabil “Inimi pentru alte Inimi” semnat Dan Helciug & Friends. Printre vocile care si-au pus amprenta pe acest material se numara Andra, Paula Seling, Nicola, Nicu Alifantis si Zoltan Andras.
Evenimentul de lansare al acestui album a avut loc pe 7 octombrie la Cafe Zodiac, in incinta magazinului Cocor. Toate fondurile obtinute din vanzarea acestui CD sunt directionate catre Asociatia Inima Copiilor. Melodiile pot fi ascultate pe www.inimipentrualteinimi.ro.
Mai jos aveti cateva poze de la lansare, cateva poze din interiorul albumului si comunicatul de presa cu mai multe informatii despre acest proiect.
Charitygift.ro si Dan Helciug au lansat CD-ul caritabil “Inimi pentru alte InimiDan Helciug & Friends. Evenimentul oficial de lansare a avut loc la Café Zodiac, din incinta magazinului Cocor. La conferinta au participat Dan Helciug, Alexandru Popa, presedintele Asociatiei Inima Copiilor si Steliana Moraru, coordonator al proiectului CharityGift.ro. Acestia au prezentat proiectul Inimi pentru alte Inimi, au discutat despre cum se va desfasura pe viitor si ce alte activitati vor demara. Albumul contine piese de dragoste, interpretate in duet unplugged impreuna cu artistii invitati : Bodo, Andra, Nicu Alifantis, Paula Seling, Lu Cozma, Nicola, trupa byron, Zoltan Andras si Alina Cruceru, toate melodiile putand fi ascultate in exclusivitate pe www.inimipentrualteinimi.ro. Toate fondurile obtinute din vanzarea acestui CD sunt directionate catre Asociatia Inima Copiilor. Cd-ul costa 29.90 lei si poate fi cumparat din librariile Carturesti din toata tara si de pe www.charitygift.ro.
CDul “Inimi pentru alte Inimi” Dan Helciug & Friends reprezinta doar primul pas dintr-un proiect amplu, prin intermediul caruia se doreste sprijinirea Asociatiei Inima Copiilor in vederea definitivarii echiparii cu aparatura necesara a departamentului de cardiochirurgie a spitalului Marie Curie. Albumul poate fi achizionat de pe site-ul charitygift.ro, primul magazin online in cadrul caruia toate produsele contin o donatie si din lantul national al librariilor Carturesti. Melodiile pot fi ascultate in exclusivitate pe site-ul dedicat acestui proiect, www.inimipentrualteinimi.ro. Totodata, aici se pot gasi si informatii cu privire la proiect si noutati.
“Albumul “Inimi pentru alte Inimi” nu este un simplu produs muzical, ci reprezinta efortul comun al unor oameni care s-au implicat activ si constant in realizarea acestui proiect de suflet. Dorim ca acesta sa ajunga la fiecare persoana care isi doreste sa asculte melodii din inima, melodii realizate in duet cu prieteni pentru alti prieteni, deoarece asa ii numim pe toti oamenii care vor achizitiona acest CD si care se vor alatura printr-un gest simplu noua, celor care lucram de peste sase luni de zile la acest album. Cel mai important aspect este ca vom oferi un zambet tututor copiilor care vor putea fi tratati de acum incolo la spitalul Marie Curie”, a declarat Dan Helciug.

0 comentarii: