Festivalul Slagarelor- TROFEUL JUNIOR

marți, 19 octombrie 2010

Festivalul National al Slagarelor

 Concurs naţional de Interpretare a muzicii romanesti si Internationale
„Trofeul Junior” – 2010
3 – 4  decembrie 2010
I. ORGANIZATORI
Romanian Top Hits – organizează în perioada 3 – 4 decembrie 2010, Festivalul Slagarelor concurs naţional de interpretare a muzicii romanesti si internationale - „Trofeul Junior” – 2010 in Bacau.
II. SCOPUL CONCURSULUI
Festivalul – concurs este deschis participării tinerilor între 6 – 25 ani, având ca scop afirmarea tinerilor în muzica, cat si invatarea pasilor corecti in vederea lansarii melodiilor proprii pe piata muzicala.  Concursul se va desfasura pe doua categorii de varsta.
1. 6 – 15 ani
2. 16 – 25 ani
III. DESFĂŞURAREA CONCURSULUI
Înscrierea în concurs
Propunerile pentru concurs vor fi făcute pe site-ul oficial al Premiilor Muzicale Romanian Top Hits www.tophit.ro/trofeuljunior , pe baza fişei de înscriere.
Taxa de înscriere este în sumă de 50 lei, nerambursabilă iar cazarea , masa şi c/v transportului, este suportată de către concurenţi.
Desfăşurarea concursului
La concurs vor participa toti concurentii  inscrisi cu melodiile propuse romanesti sau straine. Interpretatrea melodiilor va fi de pe cd cu orchestratia pe negative.
Ordinea intrării în concurs va fi stabilită prin tragere la sorţi.
Repertoriul
Fiecare concurent va interpreta, obligatoriu, două melodii care au notorietate nationala sau internationala. Negativele vor fi înregistrate pe CD sau minidisc, în ordinea interpretării.
Calitatea negativelor, calităţile vocale, interpretarea, show-ul si prezenţa scenică, valoarea şi dificultatea repertoriului, originalitatea interpretării constituie criterii pe care juriul le va lua in considerare. 
Juriul
Are în componenţa sa personalităţi de marcă ale muzicii româneşti, redactori radio TV, personalităţi.
Premiile
Participanţilor li se vor acorda diplome de participare şi premii. Castigatorii vor fi invitati sa –si  sustina recitalul si in Gala Premiilor Muzicale Romanian Top Hits – 2011, si vor avea acces pe Covorul Rosu.
„Trofeul Junior” – 2010
Premiul I
Premiul al II-lea
Premiul al III-lea
Premii speciale

0 comentarii: