Miss Mary - "You Don't Love Me" se asculta la radio!

duminică, 17 octombrie 2010

miss mary

Are doar 15 ani, si-a lansat singleul de debut "You Don't Love Me" de doar doua saptamani si deja este difuzata de Kiss FM, unul dintre cele mai ascultate radiouri din Romania! De saptamana aceasta piesa de debut a pustoaicei Miss Mary a intrat in rotatie pe radio! 

Se pare ca Miss Mary, care datorita timbrului vocal si stilului vestimentar a fost asemanata cu Miley Cyrus, parcurge cu pasi rapizi drumul catre succes confirmand astfel titulatura de "noua senzatie a muzicii pop romanesti".


Piesa "You Don't Love Me" a putut fi ascultata la radio pentru prima data, sambata, in cadrul emisiunii "Fresh Top 40" prezentata de Serban Huidu care a spus ca melodia aceasta ii trezeste anumite sentimente Andreei Berghea, realizatoarea "Kiss Music" si "Romanian Top 100". "You Don't Love Me" este intr-adevar o piesa de feeling care transmite prin intermediul versurilor emotii si sentimente puternice.

Miss Mary se pregateste intens pentru viitoarele sale aparitii scenice si concerte, iar pentru ca doreste sa impresioneze cu fiecare melodie urmeaza cursuri de canto, chitara si pian. Pentru a-i urmari ascensiunea in muzica si a fi la curent cu activitatea desfasurata, fanii sunt invitati sa acceseze conturile sale de Facebook, Twitter si website-ul oficial unde pot gasi mai multe informatii, materiale audio si fotografii.

0 comentarii: