Concertul Vaya con Dios, reprogramat pentru 23 decembrie

miercuri, 24 noiembrie 2010

Vaya Con Dios
Concertul trupei Vaya con Dios, programat sa aiba loc initial pe 11 noiembrie, la Fratelli Studios din Bucuresti, a fost reprogramat joi, pe 23 decembrie, se arata intr-un comunicat de presa remis de organizatorii evenimentului.
Starea de sanatate a solistei Dani Klein, motivul amanarii concertului de la Bucuresti, s-a ameliorat in ultimele zile. Desi momentan se afla in continuare sub stricta observatie a medicilor din Bruxelles, artista belgiana e in plin proces de recuperare si se simte mult mai bine.
Biletele achizitionate pentru 11 noiembrie raman valabile pentru noua data. In cazul in care cei care si-au cumparat bilet nu pot sau nu doresc sa participe la evenimentul reprogramat, isi pot recupera contravaloarea biletului de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat tichetul, incepand de luni, 15 noiembrie, intr-un interval de patru saptamani. Contravaloarea biletelor achizitionate online va fi returnata la cererea clientilor catre adresa contact@eventim.ro in contul din care s-a efectuat plata. 

 

0 comentarii: