La ce concerte mergem in luna decembrie

luni, 6 decembrie 2010

Pe 8 decembrie ne intalnim cu un alt magician al chitarei. Vorbim despre legedandarul Steve Vai, chitaristul premiat cu trei Grammy-uri si totodata cel care a activat alaturi de nume ca David Lee Roth sau  Whitesnake.  Concertul va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti si va fi deschis de trupele Proconsul, George Baicea Band si Magnetofono.
Muzicianul francez Yann Tiersen revine la Bucuresti, pentru a-si promova noul album, “Dust Lane”,  artistul urmand sa concerteze in clubul Silver Church, pe data de 9 decembrie.

Chiar daca Modern Talking nu mai exista de mai bine de sapte ani, romanii vor avea parte de Thomas Anders, jumatatea bruneta a grupului. Anders va face o trecere in revista a celor mai importante hit-uri lansate in perioada Modern Talking: “Brother Louie”, “Cheri, Cheri Lady”, “You’re my heart, you’re my soul” etc. Concertul artistului german va avea loc la Sala Palatului, pe 10 decembrie.
Festivalul Om Bun a ajuns la cea de-a 20-a editie, prilej cu care organizatorii au pregatit, pe langa concertele sustinute de numele mari ale folkului autohton (Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Victor Socaciu, Ducu Bertzi etc) si  un recital al unui artist international. Este despre celebrul trubadur folk Donovan Leitch, cel care are la activ colaborari cu Beatles, Joan Baez, Bob Dylan si Jimmy Page. Editia aniversara a festivalului Om Bun va avea loc pe 12 decembrie, pe scena Salii Palatului.

Pe 17 decembrie adolescentii  iau cu asalt Pavilionul 18 din cadrul Romexpo.  Motivul: Anahi, fosta membra a trupei RBD concerteaza din nou la Bucuresti.
Nu putem incheia lista celor mai interesante concerte ale lui decembrie 2010i, fara sa mentionam si cateva cantari autohtone.  Astfel, pe 6 decembrie are loc la Cinema Patria din Capitala, traditionalul concert de Mos Niculae al lui Alexandru Andries.

Stefan Hrusca aduce colindele romanesti la Sala Palatului, pe data de 9 decembrie. Oradenii de la Celelalte Cuvinte sarbatoresc 29 de ani de la infiintare printr-un maraton muzical de 3 ore la Silver Church. Show-ul este programat pentru  data de 15 decembrie.
Si in acest an, Stefan Banica isi incanta admiratorii cu traditionalele concerte extraodinare de Craciun. Spectacolele vor avea loc pe 16, 17, 18 si 19 decembrie 2010, la Sala Palatului din Bucuresti.

0 comentarii: