Roxette lanseaza primul album dupa 10 ani de pauza

duminică, 19 decembrie 2010


Roxette
Roxette revine in atentia fanilor sai, dupa o pauza de aproape un deceniu, cu un nou material discografic ce urmeaza a fi lansat pe 11 februarie 2011.
Albumul se va numi "Charm School" si va fi promovat in cadrul turneului mondial pe care care celebrul duo suedez il va sustine anul viitor si care ii va aduce pe cei doi artisti pentru prima data si la Bucuresti, pe 31 mai, la Zone Arena.
Ideea unui album a luat nastere in timpul primelor concerte sustinute de Roxette in formula consacrata in cadrul turneului Night of The Proms, primul dupa cei aproape 10 ani de pauza. “In acele momente am inceput sa ne gandim la viitor si sa facem planuri legate de un nou material -  un album care sa captureze cele mai bune momente ale trupei Roxette... privind in acelasi timp inainte!”, a afirmat Per Gessle. Asa au inceput inregistrarile pentru "Charm School", un album cu 12 piese care alterneaza intre ritmuri energizante de pop autentic si balade ravasitoare in stilul reprezentativ al trupei.
Piese de pe noul album, dar si cateva dintre cele mai cunoscute hit-uri Roxette vor putea fi ascultate live in cadrul concertului pe care Marie si Per il vor sustine la Bucuresti pe 31 mai 2011, la Zone Arena.
Biletele sunt disponibile pe myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu si in Magazinul Muzica la urmatoarele categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: Golden VIP (cu loc, in fata scenei) 350 lei, Tribuna VIP (cu loc, in tribuna) 250 lei, Gazon A (in picioare) 120 lei.
 

0 comentarii: