Şerban Huidu, în comă după un accident groaznic la schi

joi, 30 decembrie 2010

Prezentatorul emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV, Şerban Huidu, este în comă după ce a suferit un grav accident de schi, astăzi, pe una din pârtiile din Austria.
UPDATE 10.19: Poliţia austriacă din Tirol: «Şerban Huidu s-a împiedicat într-un şanţ ud». Citeşte aici comunicatul de presă al Poliţiei din Tirol
UPDATE 09.17: Potrivit medicilor din Austria, starea de sănătate a lui Şerban este stabilă
UPDATE 09.10: Potrivit jurnaliştilor care au vorbit cu familia lui Şerban, totul depinde de următoarele 24 de ore.
Doris Mircea, purtător de cuvânt M.A.E, spune: «Ambasada României a luat legătura cu familia Huidu. Nu sunt singuri şi se pot baza pe ajutorul nostru. Soţia lui Şerban era şi ea într-o stare destul de proastă».
UPDATE 6:00 O parte dintre colegii de emisiune ai lui Serban au plecat aseară către Innsbruck. Familia este alături de el şi aşteaptă diagnosticul medicilor care au decis "coma indusă" sau "artificială", susţine stirileprotv.ro.
UPDATE: 01:00 Şerban Huidu a suferit 4 tipuri de hemoragii dintre care una este craniană
UPDATE: 00:45 Presa austriacă a preluat ştirea despre accident, precizând că Şerban Huidu avea echipament complet, inclusiv cască, însă impactul a fost foarte puternic
UPDATE 23:50 Medicii au confirmat că Şerban Huidu este internat la clinica Allgemeines Krankenhaus din Innsbruck
UPDATE: 23:40 "Şerban îşi mişcă mâinile şi picioarele. Şi-a recunoscut soţia în salon şi a strâns-o de mână", a declarat Matei Vintilă, socrul lui Şerban Huidu, pentru Libertatea.
UPDATE: 23:35 "Da, este adevărat, Şerban Huidu a avut un accident la schi. Tragedia s-a petrecut în această seara. Starea de comă i-a fost indusă de medici pentru a putea face investigaţiile necesare. Aşteptam veşti de la soţie", a declarat PR-ul postului Prima Tv, Magda Istrate, pentru adevarul.ro.
Fratele lui Şerban, Vlad Huidu, se află în drum spre Austria
"Şerban Huidu a vrut să evite nişte copii de pe pârtie, a pierdut controlul şi a luat din plin copacul", a spus Evelin Badea pentru Realitatea fm.

Şerban Huidu se afla în vacanţă cu familia sa în staţiunea austriacă Innsbruck. El a pierdut controlul schiurilor la o coborâre şi s-a lovit de un pom. Din primele informaţii ale medicilor ajunşi la faţa locului, starea prezentatorului TV este critică. După producerea accidentului, familia "cârcotaşului" a cerut ajutorul Ambasadei României în Austria, informează Cancan

0 comentarii: