Stefan Banica in “Descult in parc” la Bucuresti, Timisoara si Arad

duminică, 20 martie 2011




Stefan Banica in “Descult in parc” la Bucuresti, Timisoara si Arad
Sfarsitul lunii martie aduce pentru iubitorii teatrului trei reprezentatii speciale ale comediei de succes “Descult in parc”, in regia lui Stefan Banica, la Bucuresti, Timisoara si Arad. Din distributie fac parte: Stefan Banica, Oana Ioachim, George Mihaita , Ileana Cernat, Bogdan Tudor.

Spectacolul se va juca mai intai luni, 28 martie, ora 19:30, la Bucuresti, Sala Mare a Teatrului National, in cadrul Campaniei Nationale „Artistii pentru artisti”, organizata de UNITER impreuna cu teatrele din tara cu scopul strangerii de fonduri pentru artistii varstnici cu probleme de sanatate.

Sumele obtinute din vanzarea de bilete se doneaza in Fondul de Solidaritate Teatrala. In acest an se va juca spectacolul “Descult in parc” in regia lui Stefan Banica.

Ma bucur ca pot da o mana de ajutor, alaturi de colegii mei din distributia piesei “Descult in parc”, actorilor mai in varsta - care, din pacate, au probleme de sanatate sau financiare - prin fondurile stranse din vanzarea biletelor pentru spectacolul “Descult in parc”, care se va juca la Sala Mare a Teatrului National. Nu e un secret pentru nimeni ca salariile in teatre sunt la limita subzistentei si nici ca unii dintre oamenii care si-au dedicat viata scenei, chiar dupa 40 sau 50 de ani de cariera, nu au din ce trai. Asa ca initiativa UNITER in acest sens mi se pare binevenita!” – Stefan Banica

Biletele pentru reprezentatia de pe 28 martie de la TNB se gasesc la: Teatrul National, Teatrul de Opereta “Ion Dacian”, Teatrul Nottara, Magazinul Muzica, Sala Palatului si de pe site-urile: www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro.

Existand nenumarate cereri din toata tara pentru acest spectacol, pe 29 martie, ora 20, „Descult in parc” se va juca pe scena Teatrul National din Timisoara. Biletele se gasesc la casele de bilete ale Teatrului National Timisoara si ale Filarmonicii Timisoara.

Pe 30 martie, ora 20, Stefan Banica se va afla la Arad alaturi de colegii sai din distributia spectacolului “Descult in parc” si pot fi vazuti pe scena Teatrul Clasic “Ioan Slavici”. Biletele s-au pus in vanzare si pot fi procurate de la casa de bilete a Teatrului Clasic “Ioan Slavici”,  Arad.

0 comentarii: