Gala Etno tv - Castigatorii Premiilor Muzicii Populare Romanesti -ETNO TV !

duminică, 17 aprilie 2011

Dupa cum stiti , in data de 14 Aprilie 2011 , s-a desfasurat Gala Premiilor Muzicii Populare Romanesti.

Artisti consacrati sau debutanti , au fost premiati pe merit , incat nimeni nu  a plecat cu mana goala sau cu inima neimpacata , macar cu o bucurie in suflet si cu o fericire tot s-au ales , fiind nominalizati alaturi de zeci de artisti .
Freamatul publicului ascultator si emotiile artistilor , au facut ca seara zilei de 14 Aprilie , sa fie o seara de neuitat pentru toata lumea.
  Surpriza cea mai asteptata,( pe care eu una o stiam de la interpretul Ghita Munteanu ), este aceea ca  Puiu Codreanu  si Ghita Munteanu , au cantat  o piesa patriotica , pe versuri scrise de Varu Sandel .
In mod sigur a fost de un real succes , si pe masura publicului ascultator .
Ghita Munteanu s-a ales cu DISCUL DE AUR - pentru CEL MAI VANDUT ALBUM .
dar si cu  Premiul pentru "CEA MAI BUNA PIESA - NU-I PAMANT CA SI ARDEALUL ""
Si il felicit din tot sufletul meu pentru aceste premii.
Este un artist foarte bun si foarte apreciat de cei care ii asculta muzica, si de cei care orice ar canta , ii sunt alaturi.
Zecile de mesaje venite pe blogul lui personal si pe facebook-urile oficiale , confirma cele spuse de mine , si il felicit pentru discul obtinut si sa il ajute Dumnezeu si pe mai departe.
Un alt premiu ce a fost obtinut la aceasta gala este pentru inegalabila interpreta Angela Rusu , care timp de cativa ani incoace , ne incanta inimile cu frumoase piese si interpretare desavarsita a melodiilor.
Piesa "Toate Sogoritele '' a fost desemnat ca fiind "CEL MAI IUBIT SLAGAR " , si pentru asta o felicit si sa continuie sa ne incante cu vocea si melodiile ei , ce vin din suflet pentru suflet de roman .
Continuam grila premiilor si trec la o formatie formata din 3 baieti frumosi , pe numele lor Remus , Gigi si Sorin , adica Trupa Triton , care mereu sunt la inaltimea asteptarilor publicului ascultator si mereu cu forte noi spre a incanta pe cei care ii apreciaza pe ei si muzica lor .
Trupa Triton a castigat premiul pentru "CEA MAI BUNA TRUPA ETNO " . Mereu pusi la punct cu cantatul live si mereu promti la emisiuni tv , trupa a incercat de atatea ori sa ridice publicul in picioare si de a-i incanta cu melodiile lor si chiar au reusit .
Ii felicit pentru premiul obtinut si pentru toata activitatea lor .
 
Pentru "CEL MAI INDRAGIT DUET " ,  aici chiar a fost un premiu chiar pe merit , fiindca acesti doi interpreti au o succes fenomenal si pot spune ca Irina Loghin si Fuego , ridica sala in picioare la fiecare spectacol si sunt asteptati mereu cu sufletul la gura , in turneele ce le au prin tara .
O idee foarte buna de colaborare  a fost si este intre cei doi interpreti .
Au incantat si vor incanta publicul mereu cu melodiile lor.
Felicitari pentru premiu si pentru toata cariera .

Momentan nu mai am alte detalii despre alti castigatori .
Din pacate nu i-am aflat inca pe toti , dar cum aflu ..am sa postez .
O zi faina ,
Alina

0 comentarii: