Concert Roxette la Bucureşti

marți, 12 aprilie 2011

Roxette2 233x350 Concert Roxette la Bucureşti
Luni, 30 mai 2011, trupa suedeză Roxette va concerta pentru prima dată la Bucureşti. Concertul va avea loc la complexul Zone Arena din Bucureşti.
Deşi s-au cunoscut la sfârşitul anilor ’70, Marie Fredriksson şi Per Gessle au hotărât să lanseze primul album Roxette abia în 1986. Chiar dacă single-ul “Neverending Love” de pe albumul “Pearls Of Passion” nu a avut succesul scontat, în anul următor, “It Must Have Been Love” a dominat topurile suedeze.
Albumul “Look Sharp!” a fost începutul unei cariere internaţioale pentru cei doi tineri din Suedia. După ce a ascultat “The Look” un tânăr american care studiase în Suedia a luat cu el o casetă audio pe care a reuşit să o transmită unui post de radio din Statele Unite. De acolo a început povestea succesului internaţional al trupei.
31 de hituri şi 25 de ani de carieră mai târziu, cei doi ajung şi la Bucureşti. Pe 30 mai 2011, Roxette va concerta la Bucureşti la complexul Zone Arena în cadrul turneului mondial de promovare alcelui mai recent material discografic.

Bilete

Preţurile biletelor pentru concertul Roxette (în funcţie de categorie) sunt:
Golden VIP (cu loc, în faţa scenei) – 350 lei
Tribuna VIP (cu loc, în tribună) – 250 lei
Gazon A (în picioare) – 120 lei

0 comentarii: