GSP - General Sistem Protection

miercuri, 29 iunie 2011

General Sistem Protection S.R.L., a fost înfiinţată în anul 1997 si are urmatoarele domenii de activitate:
- protecţie şi pază, conform cod CAEN– 8010
- organizarea de forme de învăţământ, calificare, recalificare, perfecţionare, conform cod CAEN – 8559
Regulamentul de organizare şi funcţionare al firmei este avizat de Inspectoratul General al Poliţiei, în baza căruia s-a emis Licenta de funcţionare nr. 0297/ P: PAZĂ OBIECTIVE, BUNURI ŞI VALORI.
GSP este un sistem flexibil si dinamic, caracterizat prin loialitate si fair play, cu o medie de varsta de 32 de ani, condus de un antrenor cu specialitate judo si experienta in domeniul militar. 
 Paza si protectie
Pentru siguranta bunurilor si valorilor dumneavoastra si indeplinirea obligatiilor stipulate in Legea 333/2003 va asiguram dispozitive de paza, ordine, protectia control acces prin agenti calificati si atestati;

Date tehnice:

-asistenta si coordonarea operativa este asigurata 24/24 h prin DISPECERAT, ECHIPA MOBILA DE INTERVENTII si INSPECTORI de teren, rezervisti din Jandarmeria Romana si MapN;

-dotare tehnica defensiva a agentilor de paza: baston de cauciuc, spray autoaparare, pusca/ pistol cu alice, mijloace de iluminare pe timpul noptii;

-agentii poarta uniforma in functie de sezon si specificul actiunii;

-mijloace de comunicare: statii RER pentru legatura intre posturi si GSM pentru situatiile de urgenta;

-documentele specifice: planul de paza, consemnul posturilor si registrele de procese-verbale, armament, acces persoane, control beneficiar/prestator, unic de control Politie, sunt intocmite de compartimentul tehnic GSP;

-raportarea lunara sau la cererea beneficiarului a anlizei situatiei operative;

-garantarea riscurilor profesionale prin Polita BCR ASIGURARI in valoare de 100.000 EURO;

-control operativ inopinant al dispozitivului de paza 24/24 cu autoturismele companiei.

Toate obligatiile legale ce va revin din Legea 333/2003 privind paza bunurilor si valorilor sunt preluate contractual de firma GSP; agentii intervin si pe linia de prevenire si stingere a incendiilor.

Pentru serviciile de paza si protectie prestate in zilele declarate prin Hotarare de Guvern, nelucratoare sau sarbatori legale, se va percepe un tarif majorat raportat la Legea nr. 53/2003 (Codul Muncii).

Avem posibilitatea sa asiguram si:
agent insotit de caine de paza
• patrulare interior/exterior
• patrulare motoscuter

Insotire si protectie valori

G S P asigura insotirea si securitatea transporturilor speciale, constand in sume de bani,titluri de credite,cecuri sau alte inscrisuri de valoare, metale si pietre pretioase,valori stiintifice, tehnice de cultura si arta etc. folosind autovehicule performante si personal experimentat.

Misiunile sunt pregatite tehnic si tactic de profesionisti in baza planurilor de transport valori elaborate de consultantii nostri.


Echipajul mijlocului de transport valori va fi format din 2 agenti de paza, instruiti in mod adecvat, dotati cu uniforme, arme de foc si sisteme tehnice de legatura:statii RER si GSM. Pe timpul transporturilor bunurilor si valorilor importante in afara localitatilor sau cand situatia din zona o impune, se va asigura cel putin un echipaj de insotire pentru paza si protectia bunurilor sau valorilor respective.
Mijloacele de transport sunt in permanenta legatura radio cu Dispeceratul nostru operativ.

Uniforma si dotarea echipei de transport valori:

* combinezon, avand aplicat pe spate denumirea societatii iar pe maneci sigla societatii;
* bocanci inalti;
* centura;
* arma de foc ;
* bastoane de interventie;
* spray cu gaze iritante;
* statii radio;
* telefon mobil;


Toate obligatiile din Legea 333/2003 privind insotirea si securitatea transportului sunt preluate de societatea nostra:

- auto omologat de RAR, sofer agent de protectie, agent inarmat de insotire a transportului, planul (de baza si rezerva) a traseului de transport avizat de organele de politie, verificarea zonei si a traseului, colaborarea cu organele de stat abilitate.



Va recomand sa apelati cu incredere la serviciile oferite de catre GSP *GENERAL SISTEM PROTECTION , pentru mai multe detalii , puteti accesa site ul http://www.gspprotection.ro 
unde veti gasi tot ce va intereseaza .

0 comentarii: