Trupa Scorpions va concerta la deschiderea Cluj Arena

marți, 23 august 2011

Scorpions Trupa Scorpions va concerta la deschiderea Cluj Arena
Membrii legendarei trupe Scorpions revin în România pentru a concerta în cadrul evenimentul de deschidere al Cluj Arena. Concertul va avea loc pe 8 octombrie 2011 şi face parte din turneul “Get Your Sting and Blackout World Tour” început în 2010.


Cei peste 45 de ani de carieră şi milioanele de fani din toată lumea îi clasează pe cei de la Scorpions printre cei mai apreciaţi artişti de heavy metal ai lumii. Piese ca “Rock You Like a Hurricane“, “Wind of Change“, “Send Me an Angel” sau “Still Loving You” i-au adus trupei germane primele locuri în topurile muzicale şi în inimile fanilor din lumea întreagă.

Trupa a mai concertat anul acesta la Bucureşti pe 9 iunie când zeci de mii de fani din toată ţara şi nu numai au venit să îi vadă pe “zeii rockului” la Zone Arena.
Pe 8 octombrie fanii vor avea şansa să îi vadă live, poate pentru ultima dată în această formulă pe membrii trupei. “Get Your Sting and Blackout World Tour” este turneul de rămas bun al trupei şi este programat să ajungă la sfârşit în 2013.


Alin Tişe, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a fost cel care a confirmat pentru Mediafax concertul. “Am vorbit cu agenţia de la Bucureşti care mi-a confirmat că a reuşit să obţină astăzi (vineri – n.r.) semnătura trupei Scorpions pentru a cânta la Cluj, în deschiderea Cluj Arena. Va fi un concert în 8 octombrie, iar în 9 octombrie va cânta o altă trupă străină din anii ’80“, a declarat acesta.
Cluj Arena este construit la standarde UEFA şi FIFA şi are o capacitate de peste 30.000 de locuri. Deocamdată nu sunt disponibile mai multe informaţii despre cea de-a doua trupă sau despre modalităţile de acces la cele două evenimente.

0 comentarii: