TOM JONES LA BUCURESTI PE 17 NOIEMBRIE !

joi, 20 octombrie 2011

Sir Tom Jones nu mai are nevoie de nici o prezentare, devenind inca din anii '60 un nume respectat pe scena muzicii internationale.

Tom Jones este un artist complex, care s-a lansat la inceputul aniilor 60, facand parte din “Tommy Scott and The Senators”, o trupa locala din Marea Britanie, ulterior evoluand int-o superba cariera solo. Dupa ce "It's Not Unusual", de pe albumul cu acelasi nume, devine un mare hit, artistul reuseste sa aiba o ascensiune internationala,  patrunzand pe piata din Statele Unite ale Americii. Urmatoarele albume precum „What's New Pussycat”, “Green, Green Grass of Home”,” Reload” i-au adus faima la nivel mondial, toate fiind placate cu aur si platina.

De-a lungul carierei, Tom Jones a editat 39 albume de studio, 3 albume live, 16 compilatii, avand peste 100 de single-uri de success. Materialele discografice Tom Jones s-au vandut in din 1965 si pana astazi, in peste 100 de milioane de exemplare, la nivel mondial.

Ultimul album al artistului „Praise & Blame” a aparut in primavara anului 2010, album in urma caruia s-a creeat ocazia organizarii unui scurt turneu european, in tarile din Europa Centrala si de Est, care ajunge si in Romania pe 17 noiembrie 2011.
Tom Jones va concerta in data de 17 noiembrie 2011, la Sala Palatului.
Sponsori / Parteneri
Informatie despre locatie
Sala Palatului
Ion Campineanu nr. 28, 010039 Bucuresti
Romania

0 comentarii: