Gala Premiilor de Excelenta ELECTRECORD 2011

marți, 6 decembrie 2011

Electrecord, casa de discuri autentic romaneasca, ce pastreaza de 8 decenii sufletul si trairile tuturor romanilor pe discurile sale de vinil, readuce pe scena cele mai importante voci din Romania.
In 2012 se implinesc 80 de ani de cand ELECTRECORD aduce muzica in casele tuturor romanilor. In avanpremiera, pe 9 decembrie, are loc la Sala Palatului Gala Premiilor ELECTRECORD, editia premii de excelenta - un tribut adus muzicii romanesti autentice, a celor mai importante inregistrari din istoria muzicii noastre, dar care nu au mai fost aduse in atentia publicului de astazi.
Gala din acest an va avea doua sectiuni: folclor si muzica usoara, la care vor fi premiati cei mai importanti artisti, oameni care in cariera lor au stabilit adevarate recorduri.
Artistii prezenti, cei mai multi dintre ei fiind si premiantii covorului rosu pe care Electrecord l-a intins in fata marilor stele ale muzicii romanesti din toate timpurile, isi vor incanta publicul drag cu cele mai cunoscute melodii. In acelasi timp, Electrecord a pregatit si momente speciale, dedicate celor 8 decenii de poveste muzicala: duete peste generatii, remember-uri ale celor care nu mai sunt printre noi sau chiar interpretarea unor hit-uri actuale, in orchestratie clasica de romanta, vals sau big-band.
Artisti si personalitati publice vor inmana premii celor care le-au schimbat viata, i-au inspirat sau i-au ajutat cu muzica lor.
Mai mult decat un eveniment monden si modern, Gala premiilor Electrecord este un reper in lumea muzicala, asteptat cu interes atat de mass-media, cat si de public.
Invitati de onoare: Gheorghe Zamfir, Nicolae Furdui Iancu, Ionela Prodan, Benone Sinulescu, Fratii Petreus, Mioara Velicu,Maria Cirneci, Gheorghe Turda, Elisabeta Ticuta,Constantin Enceanu,Petrica Mitu Stoian, Stefania Rares,Alexandru Mica Lucretia Ciobanu, Ileana Constantinescu, Angela Moldovan, Margareta Paslaru, Marina Voica, Gabriel Dorobantu,Mihaela Mihai, George Nicolescu, Stela Enache,Marina Florea,Sanda Ladosi, Ilie Micolov, Julia Jianu.,Horia Moculescu,Temistocle Popa, Marius Teicu.
In memoriam:
Stefan Banica
Florin Bogardo
Vasile Veselovschi
Vasile V. Vasilache

Orchestra Lautarii din Chisinau dirijata de Nicolae Botgros
Orchestra Simfonica Bucuresti dirijata de Daniel Jinga
Prezinta Iuliana Tudor

Sponsori / Parteneri
Informatie despre locatie
Sala Palatului
Ion Campineanu nr. 28, 010039 Bucuresti
Romania

0 comentarii: