Rhythm of the Dance

duminică, 15 ianuarie 2012

Rhythm of the Dance – Compania Nationala de Dansuri a Irlandei
prezinta, in premiera, in 2012 un show cu totul nou!
Ritm…mai mult ritm…cel mai bun ritm… pe 19 februarie, la Sala Palatulu.
Ritm…mai mult ritm…cel mai bun ritm…
Rhythm of the Dance – Compania Nationala de Dansuri a Irlandei revine in Romania pentru a treia oara consecutiv cu un show cu totul nou! Irlandezii va invita sa descoperiti un spectacol impecabil de dansuri ?i folclor autentic, in premiera. Pregatiti-va pentru doua ore de extravaganta, fexibilitate, forta si emotie!
Rhythm of the Dance - duminica, 19 februarie 2012, ora 19.30, la Sala Palatului – intr-o productie spectaculoasa, care iti taie respiratia, o reala celebrare a Irlandei prin cantec, dans si poveste. Uzand de forme moderne de arta (sonorizare si lumini impresionante), dans si muzica live, dar si de costume stralucitoare, show-ul Rhythm of the Dance aduce trecutul in prezent, pastrand traditia pasilor irlandezi, pe care ii prezinta in cel mai modern si inovator format. Rhythm of the Dance a ridicat, astfel, entertainement-ul irlandez la noi standarde, compania fiind cotata international ca una dintre cele mai populare si cautate din lume.
Vei fi impresionat, captivat, uluit si in cele din urma vei pluti alaturi de Compania Nationala de Dansuri a Irlandei.
Fii sigur ca nu ratezi experienta Rhythm of the Dance! Duminica, 19 februarie 2012, ora 19.30, la Sala Palatului.  4,5 milioane de fani din lumea intreaga nu se pot insela!
Sponsori / Parteneri

0 comentarii: