Snap! concerteaza pe 14 februarie la Bucuresti

marți, 31 ianuarie 2012

Trupa Snap ! revine luna viiitoare in Romania. Formatia va urca pe scena clubului The Silver Church, pe 14 februarie, cu ocazia petrecerii "Valentine's Extravaganza".

Snap! s-a infiintat in 1989 la initiativa producatorilor germani Michael Munzing si Luca Anzilotti. . Primul mare succes este "The Power". Au continuat cu alte hit-uri internationale precum "Oops Up", " Cult of Snap", "Mary Had A Little Boy", "The Color Of Love" si "Rhythm Is A Dancer" care au devenit cele mai bine vandute melodii in Marea Britanie in 1992. Tot in ’92, Snap! canta in deschiderea concertului sustinut de Michael Jackson la Bucuresti.

Au urmat alte hit-uri ca "Exterminate" si "Do You See The Light? (Looking For)", inregistrate intr-o noua formula. In 2003, Snap! a revenit in topurile internationale cu melodia "Rhythm Is A Dancer 2003". Un nou album Snap! este deja in productie si urmeaza sa fie lansat in curand.

Pret bilet: 49 lei / 79 lei (VIP - cu locuri rezervate la masa). Biletele, in numar limitat, se pot achizitiona atat din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online, pe eventim.ro), cat si in seara evenimentului, de la intrarea in club.

0 comentarii: