Tarja Turunen - Final Tour 2012

duminică, 15 ianuarie 2012

Dupa succesul concertului In Flames, Phoenix Entertainment anunta inca un eveniment extraordinar. Astfel, Tarja Turunen, regina metalului finlandez, va sustine un concert de exceptie la Sala Palatului pe 25 ianuarie.
Fanii au sansa s-o vada pe Tarja pentru ultima data in urmatorii 5 ani. Concertul face parte din turneul final de promovare a celui mai recent album al artistei,, What Lies Beneath ”. Dupa sfarsitul acestui turneu, Tarja si trupa ei vor lua o pauza de 5 ani de zile si fiecare se va concentra la proiectele lor persoanle. Tarja va canta atat melodiile care au facut-o celebra, cat si cantecele de pe al treilea album solo.
Tarja Turunen este cantareata , compozitoare si pianista de origine finlandeza binecunoscuta pentru participarea sa ca solista in cadrul celebrei formatii de metal simfonic, Nightwish. Dupa ce a parasit trupa, a lucrat la caiera ei solo si foarte rapid a devenit un nume  pe scena muzicala a metalului  international. Tarja este o artista exceptionala care are abilitatea de a combina duritatea rock-ului cu blandetea muzicii clasice.
Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.
Pretul biletelor este:
Categoria 1: 195 lei
Categoria 2: 145 lei
Categoria 3: 115 lei
Categoria 4: 95 lei
Categoria 5: 75 lei


0 comentarii: