Demis Roussos - turneu in Romania in aprilie 2012

luni, 6 februarie 2012

Demis Roussos - turneu in Romania in aprilie 2012
Indragitul cantaret Demis Roussos revine in Romania in primavara acestui an. Roussos va sustine in luna aprilie un turneu national, care va include concerte la Iasi, Sibiu, Brasov si Timisoara.


Turnul va debuta pe 1 aprilie la Timisoara, pe scena Salii Olimpia. Pe 3 aprilie cantaretul va ajunge la Iasi, concertul urmand sa aiba loc la Sala Sporturilor. Ultimele doua concrte vor avea loc pe 5 aprilie (Sala Sporturilor din Sibiu), respectiv 7 aprilie (Patinoarul Olimpic din Brasov).

Desi structura show-ului va fi una noua fata de clasicele spectacole de Craciun sustinute in Romania in ultimii ani, din repertoriul lui Demis Roussos nu vor lipsi piese de rezistenta precum "Goodbye, My Love, Goodbye", "My friend the wind", "Quand Je T'aime".

Biletele vor gasi in reteaua Biletoo.ro, la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor si online pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro si myticket.ro, dar si din diverse locatii din Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu.

0 comentarii: