RADIO ROMANIA ONLINE ...LA 2 ANI DE EXISTENTA !!!!LA MULTI ANI !!

duminică, 3 iunie 2012

Dragii nostrii ascultatori ,
Anul trecut , scrieam un articol referitor la perioada 4 iunie 2010- 4 iunie 2011 , atunci cand Radio Romania Online , implinea un anisor .
De data asta , acest copil numit Radio Romania Online , a crescut si implineste 2 ANI DE EXISTENTA .
Catinel , Catinel  ..incepe sa paseasca si sa mearga spre culmile succesului si a radiourilor solicitate de radio-ascultatori .
 2 ani , cu bune si cu rele
2 ani , cu suisuri si coborasuri
2 ani , in care radio ascultatorii fideli , au fost premiati , cu CD-uri alte interpretilor favoriti , si pe aceasta cale multumiri tuturor artistilor ce ne-au oferit CD-uri : trupei Autentic ( Denis si Catalin ) , Ovidiu Komornick , Fuego (DVD ) , Ghita Munteanu , Evei Kiss si Gabriel Dorobantu .
 Cei mai fideli ascultatori , au putut castiga multe CD-uri la diferite concursuri organizate de catre membrii echipei Radio Romania Online.
 Despre evenimente , colaborari , o sa scriu mai pe scurt , ca nu vreau sa plictisesc lumea , cu tot ceea ce am facut noi , ca si post de radio , ca se poate vedea si citii pe www.rronline.ro.
   In toata aceasta perioada , ne-au calcat multi "pragul" , pentru a fi moderator la postul nostru de radio .
Copii cu "experienta " sau fara experienta , tineri ce aveau ceva de spus dar nu erau ascultati sau pur si simplu , "oameni" ce se dadeau mari experti si nu stiau absolut nimic si tot ceea ce facea , era sa puna porecle la unii si la altii , si sa critice absolut orice ( prietenii stiu de cine spun ) , dar cum in orice padure exista si uscaturi , atunci ...am cam spus tot ...
Si sa revin si sa spun ca in echipa , am ramas putine persoane , dar fara lauda ...am ramas cei mai buni .
In echipa mai suntem : Alina , Laurentiu  , DJ. Stilo , Valentina , Monica , Kostyn ...si cel mai nou venit - Fieraru Alex .

  Daca in decurs de un an , eu m-am ocupat doar de partea de tehnica , pe 28 august 2011 , am inceput sa emit si cu voce , pe radio si ma bucur ca majoritatea evenimentelor din decursul unui an , le-am realizat .
   Emisie de 7 ore de 1 Decembrie 2011 , emisie de Ajunul Craciunului , cand am oferit si un CD , emisie in prima zi de An Nou , emisie IN Memoriam Laura Stoica ( 9 Martie ) si alte emisii de petrecere in fiecare sambata si duminica .
Un alt lucru important , a fost primul duplex realizat pe Radio Romania Online , moderat de mine si de DJ. Stilo ( realizat cu o zi inainte de 1 Decembrie  2011 si pe 24 Decembrie 2011 ) .
 Spoturi spre difuzare facute de artistii ce au avut si au placerea de a colabora cu RRO , printre care Rares Campan , formatia Crossfire , Fabio si multe alte spoturi ce le gasiti in sectiunea"Suntem recomandati de " ( www.rronline.ro).
Multumiri artistilor ce au vrut ca melodiile lor sa fie auzite in premiera pe RRO ,  multumiri Oanei Georgescu (PR Event ) pentru stirile , pozele si evenimentele , ce ne-au fost date spre a fi postate pe blogul sefului nostru , dar si pe site ;) .
Multumiri colegilor ce au fost mereu amabili cu ascultatorii si nu in ultimul rand ...VA MULTUMIM VOUA , ASCULTATORILOR DE RADIO ROMANIA ONLINE.
Oricat de obositi am fi fost , oricat de tristi si mahniti , atunci cand esti ON AIR , e alta viata , alta atmosfera si uiti de tot si de toate si te axezi doar pe preferinte si dedicatiile pe care le cereti voi , ascultatorii .
Fara voi , Radio Romania Online nu ar fi existat si pentru asta ..VA MULTUMIM , ca oricate radiouri ar fi si oricate premii s-ar oferii la alte radiouri , voi tot la RRO ati decis sa fiti , si pentru asta , aveti tot respectul nostru pentru voi.
Nu incercam sa facem promisiuni , ca primarii in campanii electorale , dar promitem ca nu o sa dezamagim pe cei ce ne apreciaza la adevarata noastra valoare , ne iubesc si ne apreciaza pe noi ca oameni si nu ca si moderatori de radio , si care sunt alaturi de noi 24 de ore din 24 , 7 zile din 7 , la bucurii , sau la tristeti , la petrecere sau la orice gen muzical , indiferent de varsta ....
O sa incercam ca pe parcursul emisiilor , sa fie propuse teme de dezbatare , pe orice tema vreti voi , o sa mai fie concursuri cu premii si promitem ca mereu o sa difuzam muzica ce o alegeti , pentru ca noi respectam ascultatorii nostrii .
 Multumiri tuturor si speram sa fiti alaturi de noi , inca 20 de ani de acum incolo.
 LA MULTI ANI ,  RADIO ROMANIA ONLINE ...LA 2 ANISORI !

0 comentarii: