Bad Boys Blue revine la Bucureşti în februarie 2013

marți, 11 decembrie 2012

Bad Boys Blue revine la Bucureşti în februarie 2013 Bad Boys Blue pe scena Sălii Palatului în 2010 - Foto: www.iConcert.ro
Bad Boys Blue se vor reîntâlni cu fanii din România pe 15 februarie 2013. Trupa care în anii ’80-’90 făcea furori în topurile muzicale din toată lumea va concerta la Cinema Patria din Bucureşti în cadrul unui concert extraordinar de Ziua Îndrăgostiţilor.
Bad Boys Blue a luat fiinţă în urmă cu 28 de ani la iniţiativa producătorului Tony Hendrik şi a soţiei sale, Karin Van Harren. Iniţial debutând ca un trio, de-a lungul timpului Bad Boys Blue şi-a schimbat de mai multe ori componenţa, însă prezenţa lui John McInerney a devenit o constantă ce i-a dat trupei continuitate.
Începând cu “You’re A Woman“, primul mare succes al trupei, Bad Boys Blue au cucerit inimile iubitorilor de pop şi dance din toată lumea. Piese ca: ”Pretty Young Girl“, ”I Wanna Hear Your Heartbeat (Sunday Girl)“, ”Queen of Hearts“, ”Kiss You All Over, Baby” sau “Come Back And Stay” au menţinut trupa în atenţia publicului în cei aproape 30 de ani de carieră.
De-a lungul timpului, Bad Boys Blue a mai concertat în România cu diverse ocazii. Ei au fost prezenţi la diverse Zile ale Oraşului, dar şi pe scena primei ediţii a “Back to the 80′s” din martie 2010.

0 comentarii: