COMUNICAT DE PRESA : SPECTACOLUL "SLAGARELE ROMANIEI S-A AMANAT PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2014

marți, 3 iunie 2014



COMUNICAT DE PRESĂ
 
            Spectacolul “ȘLAGĂRELE ROMÂNIEI” care trebuia să aibă loc miercuri, 4 iunie 2014, orele 19.00 la SALA PALATULUI din Bucureşti s-a amânat din cauza unor probleme organizatorice.
Menționăm că acest eveniment dedicat în exclusivitate muzicii ușoare românești a fost reprogramat pentru luna octombrie 2014, tot la Sala Palatului.
 
Biletele puse în vânzare pentru concertul care ar fi trebuit să se desfășoare pe 4 iunie 2014, își păstrează valabilitatea pentru evenimentul care va avea loc în toamna acestui an. Menționăm că, pentru fiecare bilet păstrat, organizatorii vor oferi încă un bilet gratuit la același spectacol.  
În situația în care spectatorii vor dori să recupereze contravaloarea biletelor, se pot adresa începând cu data de 3 iunie 2014 Casei de Bilete de la Sala Palatului, agențiilor de ticketing MYTICKET.RO, BILETE.RO și EVENTIM.RO cu punctele de vânzare Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, magazinele DOMO, reţeaua magazinelor Diverta din Bucureşti, oficiile Poştei Române,  magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro.
Menționăm faptul că START-ul Turneului Naţional ȘLAGĂRELE ROMÂNIEI” organizat în premieră în România a fost dat la începutul acestui an și a cuprins orașe precum Sibiu, Baia Mare, Câmpia Turzii, Alba Iulia (1 iunie 2014) și Luduș (6 iunie 2014).
Acest turneu va străbate peste 30 de oraşe ale țării, inclusiv București, care vor fi gazde ale spectacolului în acest an şi alte 50 de oraşe programate pentru anul 2015.
ȘLAGĂRELE ROMÂNIEI” reprezintă o PREMIERĂ absolută, un eveniment unic, așa cum nu s-a mai organizat în România ultimilor 25 de ani. Aceste spectacole-maraton ce au ca scop omagierea şi recunoaşterea valorii incontestabile ale interpreților, compozitorilor și textierilor, cei care au lansat cele mai frumoase șlagăre, melodii de neuitat pe care le vom fredona împreună cu marii artiști.
În cadrul spectacolelor evoluează îndrăgiți interpreți, nume de referință ale muzicii ușoare românești: MARINA VOICA, ALEXANDRU JULA, ANASTASIA LAZARIUC, ADRIAN DAMINESCU, NATALIA GUBERNA, GABRIEL DOROBANȚU, OANA SÂRBU, DANIEL IORDĂCHIOAE, CARMEN TRANDAFIR, STELA ENACHE, GHEORGHE GHEORGHIU, MIHAI CONSTANTINESCU, MARINA FLOREA, ILIE MICOLOV, ILEANA ȘIPOTEANU, OCTAVIAN URSULESCU.
 
 Vă mulțumim pentru atenția acordată și mai ales pentru înțelegere!
 
Oana GEORGESCU, PR Event&Responsabil Relația cu Mass Media
S.C.Oana Georgescu Public Relations SRL
Email: mailto:oana_georgescu2003@yahoo.com%20/oanageorgescuro@gmail.com 
Mobil: 0722.434.986 / 0744.654.838

0 comentarii: