Romanul Sunt un curv, de Leonard Ancuţa se lansează vineri 21 noiembrie, ora 19.00, la Gaudeamus

joi, 20 noiembrie 2014

Editura Herg Benet vă invită vineri, 21 noiembrie, ora 19.00, la standul său de la Tîrgul Internaţional de carte Gaudeamus, la lansarea romanului Sunt un curv, de Leonard Ancuţa. Invitat special la această lansare va fi Andreea Chebac.

Saty este un rebel romantic și un filosof ahtiat după exces. Obsedat să meargă până la capătul oricărei experiențe, acolo unde nu îndrăznește nimeni să ajungă, el caută acea iubire totală (“cea mai grea materie din univers”) care să dea cu adevărat sens istoriei personale. Iubit de femei, admirat și invidiat de bărbați, Saty trăiește ca și cum ar sfida moartea zi de zi, i-ar arăta degetul mijlociu. Alcool, prietenii reale sau de circumstanță, mult sex, nostalgii, filosofie – ce se întâmplă însă când în viața personajului apare o femeie care îl va face să regândească totul? Poate un moment de slăbiciune să îți răpească pământul de sub picioare? Poate iubirea să ucidă?

“We gotta say yes to another excess, cam asta era definiția traiului meu, asta a fost dintotdeauna, dorința de vedea mereu ce există mai departe, ce se întîmplă atunci cînd ceilalți se opresc, iar tu vrei să vezi mai mult, să obții mai mult, să subjugi viața să-ți ofere în plus noi întrebări și noi răspunsuri, noi provocări și noi limite, mai mult și mai mult și mai mult, acolo unde ceilalți nu vor ajunge niciodată. Ce adevăruri sînt acolo, cîte ne ascunde viața, cîte lucruri ne rămîn necunoscute pentru că n-am fost niciodată suficienți de coioși să explorăm?”

Dacă doriţi să ştiţi mai multe despre carte şi vreţi să luaţi acasă un exemplar cu autograful autorului vă aşteptăm la standul 229, editurii Herg Benet, nivel 4.50, vineri, 21 noiembrie, ora 19.00.0 comentarii: