Sărbătorește românește! Spectacol aniversar „Iată, vin colindători!” Steliana Sima - 30 de ani de la debut de succes Ion Dichiseanu - 55 de ani de teatru, muzică și film

joi, 20 noiembrie 2014

Sărbătorește românește!
Spectacol aniversar „Iată, vin colindători!”
Steliana Sima - 30 de ani de la debut de succes
Ion Dichiseanu - 55 de ani de teatru, muzică și film

Vino pe 16 decembrie, la Sala Palatului, la un regal al muzicii populare românești, prilejuit de o dublă sărbătoare! Maestrul Ion Dichiseanu este omagiat la aniversarea a 55 de ani de teatru, muzică și film, iar iubita interpretă de muzică populară Steliana Sima este aniversată cu ocazia a 30 de ani de la debutul de succes.
Bucurați-vă sufletele cu un regal artistic de excepţie: Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Petrică Mâțu Stoian, Stela Popescu, Raoul, Anca Țurcașiu, Gabriel Dorobanțu, Mioara Velicu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Veta Biriș, Lupu și Cornelia Rednic, cu participarea extraordinară a Orchestrei „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Unul dintre momentele emoționante ale serii va fi predarea de ștafetă a maestrului Ion Dichiseanu către fiica sa, artista Ioana Dichiseanu. Veți trăi, de asemenea, atmosfera autentică a sărbătorilor de iarnă românești prin obiceiurile și tradițiile populare din moși-strămoși: Capra, Ursul, Plugușorul etc.
Evenimentul este organizat în regia artistică a unuia dintre cei mai mari profesionişti ai televiziunii,Elise Stan, şi va fi prezentat de îndrăgitul prezentator TV, Văru’ Sandel
         Deschideți-vă porțile inimii și primiți de sărbători cele mai frumoase urări și cele mai alese cântece, direct de la marii artiști ai acestui popor! „Iată, vin colindători!” este un spectacol-eveniment, unic în agenda concertistică din această perioadă a anului! Marți, 16 decembrie, ora 20.00 la Sala Palatului!
SPONSORI / PARTENERI

0 comentarii: