Stefan Banica Jr , Concert Extraordinar de Craciun , pe 12, 13 si 14 Decembrie 2014 !

joi, 20 noiembrie 2014

STEFAN BANICA SUSTINE SI AL TREILEA CONCERT DE CRACIUN!
 LA CEREREA PUBLICULUI, si pe 14 DECEMBRIE

Stefan Banica - Concert de Craciun - Bilete ©1


De 13 ani, publicul din România intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă în pași de rock’n’roll, cu multă emoție și bună dizpoziție, împreună cu unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști români:Ștefan Bănică. Ca în fiecare an, concertele de Crăciun Ștefan Bănică anunțate inițial se dovedesc a fi insuficiente ca număr față de cererea mare care vine din partea publicului. Astfel, și în acest an, organizatorii concertelor Ștefan Bănică suplimentează numărul show-urilor și adaugăîncă un spectacol de Crăciun pe data de 14 decembrie. Astfel, pe 12, 13 si 14 decembrie, de la ora 19.30Ștefan Bănică își așteaptă fanii la Sala Palatului pentru a petrece împreună trei seri magice, de neuitat.
Activitatea artistică a lui Ștefan Bănică este neegalată de vreun alt artist român, acesta stabilind adevărate recorduri prin show-urile sale de Crăciun: peste 50 de concerte sold-out de-a lungul a 12 ani, însumând peste 255.000 de spectatori, 7 concerte susținute consecutiv la Sala Palatului.  
Concertele Extraordinare de Crăciun marca Ștefan Bănică reprezintă o adevărată tradiție de 13 ani încoace și marchează, an de an, la Sala Palatului, în luna decembrie, intrarea în atmosfera magică a Crăciunului. Artistul pregătește pentru 12, 13 și 14 decembrie una dintre cele mai complexe și spectaculoase producții muzicale din România, un show unic, cântece pe care publicul le așteaptă de fiecare dată, dar și piese noi, care vor putea fi ascultate în premieră la concertele de Crăciun. Nu vor lipsi invitatii-surpriză, care vor acoperi o paletă vastă de gusturi și genuri muzicale.
În stransă legătură cu show-urile sale de Crăciun, Ștefan Bănică desfăsoară pe pagina sa de facebook - facebook.com/StefanBanicaOfficial - Campania cu premii “13 cu noroc!”. Se împlinesc 13 ani de concerte de Crăciun și vor fi 13 câștigători norocoși. Regulamentul campaniei poate fi găsit pe pagina de facebook Stefan Banica Official. Câștigătorii îl vor întâlni pe Ștefan Bănică la Sala Palatului în luna decembrie, care le va înmâna premiile: tricouri și șepci personalizate, albume Ștefan Bănică, iar fotografiile și mesajele câștigătorilor vor fi promovate pe ecranele de la Sala Palatului înaintea începerii concertelor de Crăciun, vor rula video și vor fi astfel vizionate de mii de oameni în fiecare seară. În plus, cei 13 câștigători vor primi 13 invitații duble la concertele pe care Ștefan Bănică le va susține în luna martie 2015, dedicate Zilei Femeii, cu cele mai frumoase cântece de dragoste.

0 comentarii: