Site oficial Leo Cristian http://leo-cristian-oficial.tk

miercuri, 30 august 2017

Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului interpretului Leo Cristian!
Sustine show-uri muzicale la diverse evenimente private (nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, receptii), fiind unul din cel mai cunoscut si cautat interpret de nunta si  evenimente la ora actuala din Romania ! 
Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor (sarbe, hore,de ascultare) iar la cerere vin si cu muzica usoara pentru tanara generatie ,muzica usoara de odinioara,manele,vals,tango,cafe concert.
Leo Cristian,este artistul potrivit pentru evenimentul dumneavoastra!
                      Mai multe veti putea citi in randurile urmatoare :
  
Muzica ma face sa vibrez si de aceea incerc sa transmit tuturor celor ce ne invita o atmosfera cat mai placuta incat invitatii sa fie multumiti de alegerea facuta!
Cant de foarte multi ani iar  inceputurile mele de debut au fost cu regretatul Alin Olaru ,cu care am avut o colaborare foarte frumoasa la multe melodii dar un real succes a fost"Nu pot mama ca sa vin", o melodie sensibila ce a prins foarte bine la public!
Aparitii Tv am avut la Etno Tv,Favorit Tv si in televiziunile locale ,facand un show de zile mari,pe placul tuturor.
  Accept cu placere orice provocare artistica, garantez reusita evenimentului si implicarea mea totala!
                 O fac cu pasiune, responsabilitate si respect fata de client!
Nr de telefon : 0764.111.152
Site oficial : http://leo-cristian-oficial.tk

0 comentarii: