ARTISTA INTERNATIONALA ANASTACIA PE 1 SEPTEMBRIE VA CONCERTA IN ROMANIA!!

vineri, 10 iulie 2009




Celebra artista Anastacia va sustine un concert pe 1 septembrie 2009 la Bucuresti.Loc: Sala Polivalenta. Ora: 20.00. Spectacolul face parte dintr-un turneu mondial inceput pe 4 iunie.Biletele costa 100RON, 150RON, 200RON, 300RON si 400RON.Doamna cu o Voce Impresionanta - cum este adesea denumita - este renumita in intreaga lume pentru vocea sa cu amprente soul, dar si pentru abilitatea de a atinge note foarte inalte.Bugetul de organizare al concertului artistei Anastacia, care va avea loc in Capitala pe data de 1 septembrie, se ridica la cateva sute de mii de euro.

La concertul de la Sala Polivalenta sunt asteptati circa 6.000 de spectatori.Concertul face parte din turneul mondial Anastacia. Printre orasele in care va mai sustine spectacole se numara Stockholm, Amsterdam, Londra, Cardiff, Birmingham, Zurich, Verona, Roma, Madrid, Valencia, Moscova, Bratislava sau Lisabona.
Nascuta in 1968, artista americana a vandut pana in prezent peste 30 milioane de albume.Printre hiturile sale se numara I'm Outta Love, Paid My Dues, One Day In Your Life, Left Outside Alone, Sick and Tired sau I Belong to You (duet cu Eros Ramazzotti).Melodiile sale au fost incluse pe coloana sonora a celebrului serial Ally McBeal, la cererea actritei Calista Flockhart. cantat in citeva din cele mai importante gale-concert ale lumii: Pavarotti and Friends, Nelson Mandela Anniversary, Concertul pentru Diana.




0 comentarii: