MICHAEL BOLTON-UN ARTIST PE CARE IL APRECIEZ...

vineri, 10 iulie 2009





Aflandu-se intr-un mare turneu international,Michael Bolton,va poposi si in Romania.

Indragitul interpret va sosii in noaptea asta,cu un avion privat ce va ateriza pe Aeroportul Otopeni, urmand a fi cazat la un hotel de lux impreuna cu stuff-ul sau tehnic, o echipa de profesionisti formata din 25 de persoane.

Castigator al mai multor premii Grammy pentru "Cel mai bun cantaret" si posesor al unei stele pe Walk of Fame din Hollywood, Bolton a vandut,de-a lungul carierei, peste 53 de milioane de albume si a cantat alaturi de celebritati ca Luciano Pavarotti si Ray Charles, a scris cantece impreuna cu Bob Dylan, a compus hit-uri pentru Barbra Streisand si Kiss, a cantat la chitara cu B.B. King, iar fragmente ale melodiilor lui s-au regasit si pe unul dintre albumele hip-hop-erului Kanye West.

Concertul de duminica seara, va fi deosebit fata de cele pe are le-a sustinut cu alte ocazii pentru publicul din Romania.

Acesta va cuprinde pentru prima data toate hit-urile megastarului american, piese incluse pe cel mai recent material discografic al sau – intitulat The Very Best of Michael Bolton.

How Am I Suppose to Live Without You, A love so beautiful, How can we be lovers, When a Man Loves a Woman, Said I Loved You... But I Lied sau Can I Touch You There, vor fi doar cateva dintre cele mai romantice melodii, care vor rasuna pe scena Salii Palatului in cadrul acestui concert de neuitat – The Very Best Of Me.

Biletele mai pot fi achizitionate de la Sala Palatului, reteaua Diverta, dar si online prin myticket.ro.

De asemenea, The Agent.ro a pus la dispozitie si o linie telefonica pentru livrari la domiciliu. Apeland numarul de telefon 0372 753 408, veti putea beneficia de biletele rezervate in maxim 48 de ore de la momentul comenzii.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza:

Cat.I - 350 RON,

Cat.II - 250 RON,

Cat.III - 150 RON si 100 RON.

Iar duminica,28 iunie,la SALA PALATULUI din Capitala,incepand cu orele 20.00,indragitul artistul va face furori pe scena romaneasca.

Mie imi plac la nebunie melodiile lui,sunt romantice si pline de iubire....din pacate nu o sa il pot vedea pe Michael ,live...face to face...,dar ma multumesc ca vine in Romania,si eu oricand ii voi asculta melodiile...




0 comentarii: