STARUL POP AL MUZICII INTERNATONALE-MICHAEL JACKSON A MURIT

vineri, 10 iulie 2009


Michael Jackson, in varsta de 50 de ani, a suferit un stop cardiac si a fost transportat de urgenta la spitalul UCLA din Los Angeles, aflat la doar cinci minute de locuinta sa, unde a murit la ora 02.26 pm (ora LA-ului]Starul pop,a murit in noaptea de joi spre vineri,dupa ce a fost spitalizat la Los Angeles.
IMI PARE ENORM DE RAU ,SI AM RAMAS TRASNITA CAND AM AUZIT AZI DIMINEATA,DE MOARTEA SA....NOI STIM SA APRECIEM ARTISTII,ABIA DUPA CE MOR...UN VERS DINTR-O POEZIE A LUI GABRIEL FATU SPUNEA ASA''NU MAI SPERA STRAINE CA OAMENII TE VOR,PE OAMENI II PERCEPEM ABIA DUPA CE MOR;;...MARE ADEVAR.....,ACUM DUPA CE A MURIT...MARE PROMOVARE ARE DIN PARTEA TUTUROR TELEVIZIUNILOR...SI SE VORBESTE...SE VORBESTE....NU O SA UIT CUM POATE SI EU INCERCAM SA II IMIT DANSUL PRIN CASA...SAU FACEAM ACEA SMECHERIE CU PALARIA,SI APOI MI-O PUNEAM PE CAP....SAU ASCULTAND MELODIILE LUI,MA FACEA SA MA RIDIC DE PE SCAUN....MARE PACAT PENTRU ARTISTUL MICHAEL JACKSON...,MELODIILE O SA NE RAMANA AMINTIRE.....
Faimosul cantaret care era indragit de toti prin cantecele sale si prin fata sa,schimbata de nenumarate operatii estetice,a devenit faimos inca de copil,si a incantat genereatii intregi cu muzica sa exuberanta si miscarile,faimoasele miscari de dans.
Potrivit site-ului TMZ, Jackson suferise un stop cardiac în casa sa din Holmby Hills, Los Angeles, în urma căruia a fost dus cu ambulanţa la Centrul Medical UCLA din Los Angeles.
Vestea decesului a surprins pe toată lumea, mai cu seamă că Michael plănuia, pentru vara aceasta, o serie de concerte. Biletele pentru cele 50 de reprezentaţii programate să aibă loc la Londra au fost vândute în timp-record, iar cererea totală a însumat un milion de tichete.
Michael Jackson s-a născut pe 29 august 1958, fiind cel de-al şaptelea copil din cei nouă ai lui Joseph şI Katherine Jackson. Şi-a câştigat faima internaţională încă din copilărie, când, alături de 4 dintre fraţii săi, a făcut furori în formula Jackson Five. Drumul început în 1964 a continuat vreme de două decenii.Anunţul că în vara şi toamna lui 2009 se va întoarce pe scenă, pentru 50 de concerte de adio, a bucurat generaţiile de oameni care-i iubesc muzica.
Planul său grandios n-a mai fost pus în aplicare. Cei care şi-au cumpărat atât de râvnitele bilete le mai pot doar păstra drept cel mai puţin dorit suvenir.UN MARE ARTIST,CE NE VA INCANTA DE ACOLO,DE SUS.....


0 comentarii: